Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Summer Nostos Festival: Όταν το καλοκαίρι συναντά τη δημιουργικότητα

Με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιείται το Summer Nostos Festival στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από την Κυριακή 18/6 στις 18.00 έως και την Κυριακή 25/6 στις 24.00.

Πρόκειται για ένα σύνολο προγραμμάτων –καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων– που αφορά όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα και προάγει ένα δημιουργικό πεδίο συνάντησης, έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών. Το Summer Nostos Festival αποτελεί την «άφιξη» του καλοκαιριού η οποία συναντά τη δημιουργικότητα.

Μουσική, χορός, αθλητισμός, ανοιχτές συζητήσεις, τέχνες και αρχιτεκτονική είναι οι βασικοί πυλώνες του Φεστιβάλ. Ακόμη, οικογενειακές δραστηριότητες,αλλά και δράσεις, προβολές, ξεναγήσεις και μαγικά δρώμενα επιφυλάσσει το φετινό Summer Nostos Festival.

Οι 8 ημέρες του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνουν 75 διαφορετικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή 130 ξένων και 160 Ελλήνων καλλιτεχνών.

HTML tutorial

Στη μουσική ενότητα, μεταξύ άλλων θα παρευρεθούν ο Λεωνίδας Καβάκος, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ, οι Yo La Tengo, οι The Cinematic Orchestra, η Λένα Πλάτωνος, πρωτοπόρο στην ηλεκτρονική μουσική στην Ελλάδα, οι MEΛISSES και πολλοί άλλοι.

Στην εικαστική ενότητα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους Robert Storr, την έκθεση ‘Renzo Piano Building Workshop – Piece by Piece’, τον κριτικό αρχιτεκτονικής New York Times, Michael Kimmelman, και άλλα.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη και το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων