Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Survivor 2: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης από τους «Μαχητές»

Το Survivor 2 είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιχνίδι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Τα casting συνεχίζουν πυρετωδώς και οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Για την ομάδα των «Διασήμων» έχουν ακουστεί ονόματα όπως του Δημήτρη Βλάχου, της Γωγώς Φαρμάκη, του Στέλιου Κρητικού, του Γιούρκα Σεϊταρίδη, της Νίκης Πετρουλάκη του Γιώργου Χειμωνέτου και κάποιων ακόμα.

Για την ομάδα των «Μαχητών» δεν είχαν ακουστεί μέχρι στιγμής ονόματα παικτών. Μια ανάρτηση όμως στο facebook έφερε την αποκάλυψη. Ο Νίκος Μαυρογένης, μηχανικός αυτοκινήτων, έκανε μια ανάρτηση που αποκάλυψε τη συμμετοχή του στο Survivor 2.

«BLADE OVER FANS…
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω συμμετοχής του (ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ) στο τηλεοπτικό πρόγραμμα SURVIVOR στο ΣΚΑΙ, δεν θα διαχειρίζεται εφ’ εξής προσωπικά τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής του, αλλά η διαχείριση αυτών θα υλοποιείται από την ομάδα των συνεργατών του.
BLADE OVER TEAM

Να πούμε βέβαια πως ανάμεσα στα σχόλια ρωτήθηκε ο «παίκτης» αν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στο παιχνίδι και απάντησε 90 τοις 100.

Όπως βλέπουμε πάντως από τις φωτογραφίες του Νίκου Μαυρογένη με τα σωματικά του προσόντα μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του Survivor.

Εδώ μάλιστα τον βλέπουμε σε μια φωτογραφία με τον BO

mavrogenis-bo

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων