Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Survivor 4: Η αποχώρηση σοκ και οι αντιδράσεις της κόκκινης ομάδας

Ένας φανταστικός επίλογος γράφτηκε την Τετάρτη στο Survivor για τον Γιώργο Κοψιδά, τον άνθρωπο που δημιούργησε την κόκκινη ομάδα.

Ο πρώην αθλητής του μπάσκετ και νυν ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκεντρώσεις τις περισσότερες ψήφους του κοινού και έφυγε από το σόου, κάτι που όπως είπε δεν τον πείραξε.

Πάντως, στην τελευταία του εμφάνιση στα αθλήματα ο ίδιος φρόντισε να δώσει απαντήσεις σε όσους τον τελευταίο καιρό τον αμφισβήτησαν, αφού κατάφερε να πάρει τρεις νίκες και να συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να φάει ένα κομμάτι παστίτσιο και να διαβάσουν οι παίκτες μηνύματα φίλων τους.

Η απογοήτευση των συμπαικτών του όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομά του ήταν έκδηλη, αφού άπαντες ήθελαν να φύγει ο Τριαντάφυλλος, ισχυριζόμενοι ότι δημιουργεί μόνο προβλήματα στην ομάδα τους.

Ο ίδιος ο Κοψιδάς πάντως δε φάνηκε να στεναχωριέται. Αντίθετα, στην τελευταία του ομιλία στο Συμβούλιο επισήμανε ότι ο ίδιος είχε βρεθεί στο παιχνίδι για τα αγωνίσματα, δηλώνοντας ξενερωμένος για το πόση έκταση παίρνει η ίντριγκα.

Κάπως έτσι, πέταξε το μπαλάκι πριν φύγει στην εξέδρα, αφού είναι γεγονός ότι το φετινό survivor βασίζεται πρώτα στην πλοκή εκτός αγωνισμάτων και δεν εστιάζει σε αυτά που είναι και το βασικό αντικείμενο του σόου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων