Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Survivor 4: Η μια νικήτρια είναι ήδη γνωστή…

Το survivor 4 έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού εν μέσω καραντίνας οι παίκτες του reality επιβίωσης έχουν προσφέρει όλα τα απαραίτητα συστατικά ώστε να παρέχουν ότι ζητάει ένας μέσος Έλληνας τηλεθεατής: κουτσομπολιό, κόντρες και λίγο από υγιή ανταγωνισμό.

Πρόκειται για δύσκολο και σκληρό παιχνίδι αφού οι συνθήκες διαβίωσης δεν είναι ιδανικές, ενώ το γεγονός ότι οι παίκτες τρέφονται ελάχιστα, το καθιστά και υπερβατικό για κάποιους.

Ένα παράδειγμα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία κατά κοινή ομολογία δεν είναι και η πιο δυνατή παίκτρια, ενώ ο χαρακτήρας της δείχνει ότι αν δεν ανήκε σε κάποια ομάδα, δύσκολα θα επιβίωνε και μόνη της σε ένα νησί. Ούτε ψαροντούφεκο θα έκανε εύκολα, ούτε θα μπορούσε να κόψει με άνεση ξύλα και να ανάψει φωτιά, ούτε να χτίσει κάποια μικρή καλύβα ώστε να στεγαστεί.

Παρ’ όλα αυτά, η ίδια έχει καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι για περισσότερο από ενάμιση μήνα (45 ημέρες), γεγονός που την έχει κάνει ήδη νικήτρια. Και αυτό επειδή είναι η παίκτρια με τις υψηλότερες αποδοχές (λέγεται ότι για κάθε εβδομάδα εισπράττει 6.500 ευρώ)  οπότε συμπληρώνοντας και την εβδομάδα που μας έρχεται έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει από το παιχνίδι το ποσό των 48.750€.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο νικητής θα πάρει 100.000 ευρώ, τότε και αύριο να φύγει η Ανθή, το deal το έχει πετύχει…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων