Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Survivor 4: Μήπως τελικά το reality επιβίωσης έχασε τον δρόμο του;

«Ρουφιάνε, ρουφιανάκο Μπόγδανε, να δω τι καριέρα θα κάνεις». Σε αυτό το επίπεδο έχει φτάσει το φετινό Survivor, με τους παίκτες να επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένου τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα και τα νεύρα πολλών διαγωνιζόμενων να έχουν γίνει «κρόσσια».

Το σόου που προβάλει ο ΣΚΑΪ ανέκαθεν είχε τις ίντριγκές του, όμως φέτος η κατάσταση έχει παραγίνει και για αυτό υπάρχει εξήγηση: Η ποιότητα κάποιων εκ των παικτών!

Σύσσωμη η μπλε ομάδα έχει εμφανίσει τις διαθέσεις της για την υποβάθμιση του σόου από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όταν έπεφταν οι πρώτες… πείνες στους κόκκινους και κάποιοι τους ειρωνεύονταν ότι θα τους παραγγείλουν πίτσες.

Ωστόσο είναι φυσιολογικό να γίνεται λίγος χαβαλές ώστε να συντηρείται μια μικρή κόντρα. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι να βγαίνει μόνο «δηλητήριο» από τα χείλη των παικτών όποτε μιλάνε. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι: Παπάς και Τριαντάφυλλος οι πρώτοι με διαφορά!

Σάκης, Ελευθερίου, Μαριαλένα και η Χριστίνα που όπως μας ενημέρωσε είναι από το Μενίδι και δε… μασάει, έπονται.

Οι κόκκινοι, έχοντας χάσει την υπομονή τους με τα τερτίπια του Τριαντάφυλλου ξέφυγαν εντελώς και δεν του μοίραζαν τα ψάρια που έπιαναν!

Σε κάθε συμβούλιο επικρατεί η ειρωνεία, η κατινιά και η ίντριγκα. Οι τηλεθεατές ταυτίζονται με τους χαρακτήρες και κατακλύζουν τα social media με μηνύματα μίσους, όπου ανάλογα με το στρατόπεδο που έχουν επιλέξει, εύχονται «ψόφους» και κακουχίες σε όσους δεν συμφωνούν μαζί τους.

Ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να προάγει την ευγενή άμιλλα και τη δύναμη της ψυχής στις κακουχίες, έχει εξελιχθεί σε έναν τηλεοπτικό απόπατο που το μόνο που προσφέρει πλέον στο κοινό, είναι οι διαμάχες.

Αν αυτές περιορίζονταν μέσα στους στίβους μαχών, θα λέγαμε μπράβο. Όμως πλέον οι μισοί δεν αγωνίζονται καν, ώστε να διώξουν τους άλλους μισούς που αντιπαθούν και όλα αυτά τα βλέπουμε στις παραλίες και στα συμβούλια.

Μήπως το σόου έχασε τον δρόμο του;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων