Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Survivor 4: Παραλίγο σύρραξη μεταξύ Μπογδάνου και Παππά – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Απίστευτες σκηνές παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής στο survivor με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Αλέξη Παππά να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν το αγώνισμα το λόγο πήρε ο Παππάς και έκανε επίθεση στον Ηλία επειδή ο τελευταίος μιλάει στον Τζέιμς. Παππάς κα Τριαντάφυλλος προσπαθούν να κάνουν την… τρίχα τριχιά με το παραμικρό και να φορτώνουν κατηγορίες του συμπαίκτες τους προκειμένου να φαίνονται εκείνοι τα «θύματα», κάτι που τους έχει απομονώσει στην παραλία.

Όσο ο Παππάς κατηγορούσε, ο Μπογδάνος… φόρτωνε και σε κάποια στιγμή έγινε το μπαμ και ο δεύτερος αφού πλέον είχε απαυδήσει με τα καμώματα του πρώτου έκανε κίνηση να πάει προς τα πάνω του.

Τότε μπήκαν στη μέση οι υπόλοιποι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός προκειμένου να τους ηρεμήσουν, όμως φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η παραλία δεν τους χωράει και τους δύο.

Ακολουθεί όλος ο διάλογός τους:

Α.Π.: Έγινε μια προσπάθεια επικοινωνίας με τον Ηλία και μου είπε ότι με θεωρεί ως τον άνθρωπο που δημιουργεί τις εντάσεις. Μου είπε ότι δεν τον νοιάζει το μήνυμα που έδωσε ο κόσμος κι ότι είχα δίκιο για τον James… Δεν μου μιλάς ξεκάθαρα. Η στάση σου μου φαίνεται διπλωματική και θα σε ψηφίζω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και που κάνει. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίσω.

Η.Μ.: Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κολλημένος κι εμμονικός γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν. Κατ’ αρχάς τσίλαρε γιατί σου μιλώ πολύ όμορφα.
Α.Π.: Αν ήθελες να γνωρίσεις ποιος είναι ο Αλέξης, θα ερχόσουν να μου μιλήσεις. Τώρα δεν θέλω να με μάθεις.

Η.Μ.: Δεν έχουμε χημεία. Εγώ αν είμαστε οκ και δεν έχουμε εντάσεις, δεν θα σε ψηφίζω για κάποιο λόγο. Γιατί πρέπει να είμαι με κάποιον; Δεν είμαι με κανένα. Είσαι απίστευτος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλεις να δημιουργείς πράγματα. Δεν σου μιλώ, με σύγχυσες πάλι. Ψήφισέ με όσο θέλεις ρε φίλε δεν με νοιάζει αλλά μην μου σπας τα α…α. Με ενοχλείς, έχεις θέμα με εμένα. Γιατί θέλεις να με πριζώσεις; Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει, μας έχει πρήξει. Δεν σε ξαναβλέπω τελείωσες. Φύγε από εδώ βλάκα.

Α.Π.: Γιατί φωνάζεις; Πρόσεχε πως μιλάς. Για χαλάρωσε. Τι θα κάνεις; Θα τα χτυπήσεις όλα;

Η.Μ.: Καταφέρνει και με βγάζει από τον εαυτό μου, το μηδενικό, το σκουπίδι. Γιατί με ενοχλείς; Εσύ έχεις θέμα με εμένα ρε φίλε. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ τελείωσε.

Α.Π.: Δεν σε έβρισα καθόλου. Τι συμπεριφέρεσαι έτσι;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων