Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Survivor 4: Πιάστηκαν στα χέρια παίκτες της μπλε ομάδας – Στην κρίση της παραγωγής η τύχη τους

Σε ρινγκ φαίνεται ότι μετατράπηκε η παραλία που φιλοξενεί την μπλε ομάδα του Survivor, αφού τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις των παικτών δεν είναι οι καλύτερες και τα πράγματα φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες ξέφυγαν αρκετά.

Το παιχνίδι επιβίωσης έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, όμως φέτος φαίνεται ότι το βάρος της παραγωγής δεν έχει πέσει τόσο στα αγωνίσματα τα οποία είναι και το «ζουμί», όσο στην ίντριγκα που έχει δημιουργηθεί από τους διαφορετικούς χαρακτήρες των παικτών.

Η μπλε ομάδα φαίνεται ότι έχει σοβαρά προβλήματα αφού στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, ο Σάκης τσακώθηκε με τον Τζέιμς και χρειάστηκε να μπει η παραγωγή ώστε να χωρίσει τους δύο παίκτες και να μην ξεφύγουν τα πράγματα εντελώς.

Ωστόσο οι χειροδικίες τελικά δεν αποφεύχθηκαν, αφού μετά την αποχώρηση του Κρις, οι πληροφορίες από το νησί της Καραϊβικής λένε ότι ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε εκτός εαυτού και πιάστηκε στα χέρια με κάποιον συμπαίκτη του.

Το ποιος είναι αυτός δεν έχει διαρρεύσει, όμως δεν αποκλείεται να είναι ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος είχε καλές σχέσεις με τον Κρις τον οποίο οι μπλε, με αρχηγούς τους Τζέιμς και Νίκο, είχαν στείλει στη διάθεση του κοινού ισχυριζόμενοι ότι δεν ήταν καλός αγωνιστικά.

Πάντως αυτό δεν αναμένεται να του δούμε στις τηλεοράσεις μας, αφού όταν έγινε το συμβάν δεν έγραφαν κάμερες και πλέον είναι στην κρίση της παραγωγής το τι θα συμβεί στη συνέχεια και αν θα υπάρξουν κυρώσεις σε παίκτες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων