Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Survivor 4: Πρώτη υποψήφια για αποχώρηση η Άννα Μαρία – Χαμός στη μπλε ομάδα

Σε ένα ακόμα επεισόδιο δεν έλειψαν οι εντάσεις. Το Survivor εξελίσσεται σε μια μηχανή παραγωγής τσακωμών, με την μπλε ομάδα να παίρνει πλέον ξανά τη σκυτάλη και τους παίκτες της να είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα.

Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία έχουν μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών τους επειδή κατηγορούνται ότι τόσο καιρό είχαν δημιουργήσει την κλίκα τους με σκοπό να παραμείνουν εκείνοι μέχρι το τελικό στάδιο του παιχνιδιού.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σκέφτονταν, οι ισορροπίες άλλαξαν με την είσοδο των νέα παικτών και πλέον η τριάδα από πανίσχυρη έχει εξελιχθεί σε «κόκκινο πανί» για τους συμπαίκτες τους.

Κάπως έτσι στο χθεσινό επεισόδιο η μπλε ομάδα έχασε το αγώνισμα ασυλίας και η Άννα Μαρία με 4 ψήφους προτάθηκε για αποχώρηση.

Οι τσακωμοί φυσικά και δεν έλειψαν, αφού η τριάδα κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να προσεγγίσει τους υπόλοιπους παίκτες μόλις χάθηκε η ασυλία, προκειμένου να γλιτώσουν την ψηφοφορία!

Όπως σαν ενημερώσαμε με spoiler χθες, την ατομική ασυλία κέρδισε ο Μπάρτζης ο οποίος σήμερα θα υποδείξει υποψήφια την Χριστίνα!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων