Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Survivor 4: Σε κακή κατάσταση οι διάσημοι μετά την αποκάλυψη ότι η Κάτια δεν μοιράζεται φαγητό

Αρκετοί τριγμοί έχουν δημιουργηθεί στην παραλία των διάσημων στο surviror μετά την αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη ότι είδε την Κάτια Ταραμπάνκο να τρώει κρυφά από τους συμπαίκτες της.
Την ώρα που το πρόβλημα της ομάδας θα έπρεπε να είναι το γεγονός ότι πάνε από ήττα σε ήττα στα αγωνίσματα κόντρα στους μαχητές, οι «κόκκινοι» του survivor τσακώνονται μεταξύ τους έχοντας χωριστεί σε δύο ομάδες με αφορμή μια προηγούμενη ψηφοφορία στην οποία η Κάτια είχε ψηφίσει την Ελευθερίου.
Έκτοτε δημιουργήθηκε κλίκα η οποία συνεχώς «θάβει» την Κάτια και τον Γιώργο Κοψιδά, δύο παίκτες που φέρνουν τις ελάχιστες νίκες των διάσημων και προσπαθούν να κρατούν ψηλά το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας.
Η εικόνα τους στα αγωνίσματα είναι επιεικώς τραγική, αφού υπάρχουν παίκτες που είναι σαν να μην προσπαθούν καν. Ακόμα, στις δηλώσεις τους κάποιοι φροντίζουν να τονώνουν ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους τους αντί να προσπαθούν οι ίδιοι να βρουν το πρόβλημα και να το λύσουν.
Χαρακτηριστική η ατάκα του Πάνου Καλίδη σε ερώτηση του Λιανού για το τι χρειάζεται ώστε να γυρίσει το σκηνικό, όταν ο τραγουδιστής απάντησε «Ο Θεός βοηθός». Αυτόματα οι μαχητές γέλασαν και πήραν αυτοπεποίθηση  αφού πλέον έχουν καταλάβει ότι παίζουν μόνοι.
Η κλίκα των Κονδυλάτου, Ελευθερίου, Σαλαγκούδη και Άννας Μαρίας δείχνει να μην έχει κατανοήσει σε ποιο παιχνίδι βρίσκεται, αφού αντί να νοιαστούν να βρουν τον τρόπο να γίνουν ανταγωνιστικοί, θάβουν τους καλούς παίκτες της ομάδας και πέρα από αυτό, είναι εκείνοι που σε κάθε ήττα χειροκροτούν με θέρμη και μοιράζουν συγχαρητήρια.
Ωστόσο, για να επιβιώσεις στο survivor χρειάζονται νίκες που θα φέρουν έπαθλα φαγητού ή έπαθλα που θα τους κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Αν η κλίκα θεωρεί ότι τα «μπράβο» χορταίνουν και δίνουν δυνάμεις, σύντομα θα διαψευστεί από μόνη της.
Στο βίντεο που ακολουθεί ο Τριαντάφυλλος βάζει… χέρι στον Καλίδη επειδή έδωσε την Κάτια ότι τρώει κρυφά, δημιουργώντας νέους τριγμούς στην ομάδα των διάσημων….

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων