Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Survivor 4: Υποψήφιος για αποχώρηση ο Κονδυλάτος – Νέες κακίες για τον Κοψιδά

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο παίκτης που ψηφίστηκε προς αποχώρηση από την ομάδα των κόκκινων, που στο επεισόδιο της Τρίτης 19/1 έχασε ξανά την ασυλία από τους μπλε.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων θα είναι με την Ανθή Σαλαγκούδη οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ σήμερα θα ανακοινωθεί και ποιος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης, ο οποίος θα πρέπει να υποδείξει έναν ακόμα υποψήφιο.

Στο χθεσινό επεισόδιο δεν έλειψαν και πάλι οι κόντρες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η μπλε κατηγόρισε την τετράδα που μεταφέρθηκε στους κόκκινους για τις προμήθειες που κατανάλωσε, οι κόκκινοι αποφάσισαν να επιστρέψουν μέρος αυτών, όμως δεν ήταν όσες ήθελα οι μπλε, με αποτέλεσμα η κόντρα τους να συνεχιστεί και στο συμβούλιο.

Κατά τα άλλα, ο υποψήφιος Περικλής Κονδυλάτος πέταξε και πάλι τις κακίες του για τον Γιώργο Κοψιδά. Μάλιστα, αυτή τη φορά ξεπέρασε και τα όρια της κατινιάς, αφού θέλησε να ανακατέψει την προσωπική ζωή του Κοψιδά με το Survivor, λέγοντας «στην προσωπική του ζωή δεν έχει καταφέρει τίποτα και μάλλον για αυτό θέλει να κερδίζει εδώ».

Φυσικά ο σχεδιαστής ξεχνάει συχνά πως πρόκειται για παιχνίδι επιβίωσης και το σημαντικότερο είναι να έρχονται νίκες ώστε οι παίκτες να κερδίζουν έπαθλα και να τρώνε.

Ο Περικλής δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτό, αντίθετα παραξενεύεται από την αρχή του παιχνιδιού με όσους έχουν στόχο τη νίκη, δείχνοντας ότι δεν έχει κατανοήσει πως αν συνεχιστεί η κατάσταση με τις ήττες, αυτός και οι συμπαίκτες του θα μείνουν αδύναμοι και θα χάσουν βάρος, γεγονός που δεν θα τους βοηθήσει καθόλου στη συνέχεια…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων