Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Survivor: Μαρτίκας και Βρισηίδα είπαν πως έχουν… σχέση! Τους πιστεύουμε;

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας επιβεβαίωσε πως είναι μαζί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, με τους δύο παίκτες να μιλούν με γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλο. «Με κάνει να χαμογελάω, με κάνει να είμαι σε διακοπές εδώ», ανέφερε το μοντέλο, ενώ ο φαρμακοποιός είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν κρυβόμαστε πια, είμαστε μαζί και όχι μόνο για το Survivor αλλά και τη συνέχεια. Όταν επιστρέψουμε θα είναι όλα διαφορετικά, ίσως εκπληρώσουμε προτάσεις και υποσχέσεις που έχουμε δώσει εδώ. »

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους δύο παίκτες, με τον Σπύρο Μαρτίκα να αναφέρει: «Δεν ανησυχώ να επικοινωνήσω με κάποια σύντροφο γιατί την έχω κοντά μου πλέον. Είναι μεγάλο προνόμιο να αναζητάς την παρουσία ενός συντρόφου για 1,5 λεπτό και αντί για αυτό να ζεις το Survivor με τη σύντροφο».

Η Βρισηίδα, από τη μεριά της, συμφώνησε με τον φαρμακοποιό: «Καλά τα λέει ο Σπύρος, η συμπάθεια έχει γίνει σχέση. Κάνουμε τα πάντα μαζί. Είμαι η σύντροφός του. Δεν είμαι ακόμα στο 100%, το ξέρει. Ούτε αυτός είναι. Θα είναι όταν βγούμε έξω. Θέλει χρόνο, έχει δείξει καλά στοιχεία και θα πάει προς τα εκεί όταν βγούμε έξω».

Πηγή: eleftherostypos.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων