Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Survivor: Με πόσα λεφτά γυρίζει στα φαρμακεία του ο Μαρτίκας

Η μεγαλύτερη έκπληξη στο Survivor 2022 είναι γεγονός και ο «κρότος» της έφτασε από τον Άγιο Δομίνικο… στην Ελλάδα!

Ο Σπύρος θα επιστρέψει στα φαρμακεία του κερδισμένος, τόσο από άποψη δημοτικότητας όσο και από χρήματα. Έπειτα από 5,5 μήνες στο Survivor, έφυγε πλουσιότερος κατά 24.000 ευρώ.

«Για 12η φορά υποψήφιος και αυτή τη φορά με μεγάλο μπέρδεμα και μεγάλη έκπλήξη. Η Σταυρούλα έλεγε σε όλους μας να την ψηφίσουμε, δεν φοβάται και ήθελε να αποδείξει ότι δεν έχει πίσω πόρτες για να προχωρήσει στο Survivor. Μετά όμως συνεννοούμαστε σαν ομάδα να ψηφίσουμε οι δύο εμένα και οι δύο τον Στάθη. Αυτή ήταν η συμφωνία και εκεί ήταν ο λόγος μου διατηρώντας τον σε αυτήν ώστε να μην έχουμε ανάγκη σε ότι κι αν έκανε η τριάδα της άλλης ομάδας. Πηγαίνουμε στην κάλπη και η Σταυρούλα μας λέει λίγο πριν πως θα ψηφίσει ότι σκεφτεί εκείνη την ώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Τον Σπύρο τον πείραξε πάρα πολύ που ψηφίστηκε, τα έχασε στο συμβούλιο και δεν ήξερε τι να πει. Ενώ τον είχα πιάσει από πριν και του είχα πει ότι με αυτά που κάνει, μιλώντας με τους άλλους, θα τον ψηφίσω. Τελικά λοιπόν μας την έφεραν και βγήκαμε εμείς οι χαζοί και αυτοί οι έξυπνοι», τόνισε, με τη σειρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του Survivor 2022.

 

HTML tutorial

 

 

 

 

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων