Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Survivor: Οι 4 πιο “μισητοί” χαρακτηρες του παιχνιδιού

Το Rizopoulos Post δεν μπορούσε να μείνει έξω από τον χορό του Survivor. Ακολουθώντας τα trends των social media, σας παρουσιάζουμε τα άτομα που έχουν δημιουργήσει φανατικούς “εχθρούς” με την στάση τους μέσα στο παιχνίδι.

1. Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Από την στιγμή που η αθλητικογράφος ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και εξέφρασε την “αντιπάθειά” της προς το πρόσωπο του δημιουργήθηκε μια ομάδα “σταυροφόρων” (κυρίως από γυναίκες) που έχουν ως στόχο την αποχώρηση της αθλητικογράφου από το νησί.

valavani4

valavani2

2. Ορέστης Τσανγκ

Ο επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο με την στρατηγική που ακολουθεί στο παιχνίδι όσο και με την εμμονή του προς το πρόσωπο της συμπαίκτριας του Ελισάβετ.

tsang1

tsang 2

 

3. Πάνος Αργιανίδης

Ο μάνατζερ ράγκμπι από την αρχή αντιπαθής στην πλειοψηφία του κοινού λόγω των ιντριγκών που δημιουργεί μέσα στην ομάδα αλλά και λόγω  της διπλωματικής στάσεις που κρατά σε όλες τις περιστάσεις του παιχνιδιού.

5

 

4. Γιώργος Αγγελόπουλος

Από σπόντα βρίσκεται σε αυτή την λίστα ο κατά τα άλλα πιο αγαπημένος παίχτης του Survivor, καθώς η ίδια του η ομάδα δείχνει να μην τον συμπαθεί και μαζί της και όλοι οι άντρες σε σχέση στην Ελλάδα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img