Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Survivor: Τα πήρε ξανά ο Περικλής με τον Κοψιδά – «Ο μ@λ@κ@ς παίζει με την πείνα μας»

Δεν έλειψαν για μια ακόμα φορά οι δηλώσεις εναντίον του Κοψιδά από τον Περικλή ο οποίος έχει πάθει εμμονή με τον συμπαίκτη του.

Οι κόκκινοι στο επεισόδιο της Κυριακής 24/1 έχασαν με 10-9 από τους μπλε, με τον Κοψιδά να είναι ο παίκτης που εκπροσώπησε την ομάδα στον τελικό.

Ωστόσο ο Κοψιδάς έχασε από τον Τζέιμς κι έτσι το έπαθλο της πίτσας πήγε στους μπλε, κάτι που έκανε έξαλλο τον Περικλή:

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό σκορ αλλά δεν πήραμε τη νίκη που έχει να κάνει με τις δυνάμεις της ομάδας. Δεν υπήρξε αμεροληψία και προσοχή στην επιλογή αλλά εγωισμός. Μία νίκη δεν κάνει κάποιον καλό παίκτη, μπορεί απλά να είναι η μέρα του και να έχει εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα. Έπρεπε σήμερα η θέση στο τέλος να δοθεί σε κάποιον που έχει εξοικείωση σε σχέση με κάποιον άλλον. Έγινε μία ψηφοφορία τάχα δημοκρατική που ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο που έχω δει στην ζωή μου αφού ο τρόπος που ψηφίσαμε ήταν άνισος. Κάποιοι άνθρωποι παίζουν για να τονίσουν στο μυαλό τους την έννοια του αρχηγού, ότι εγώ θα σας φέρω το τρόπαιο του φαγητού. Επειδή δεν ήταν η μέρα του και δεν θέλει να το παραδεχτεί, χάσαμε. Είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Λυπάμαι πολύ αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο μ@@@@@ς, συγγνώμη, αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες», ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Τα πήρε και ο Κόρο

Ένας ακόμα συμπαίκτης του Κοψιδά ενοχλήθηκε από την απόφαση να παίξει αυτός στον τελικό, ενώ δεν ήταν η μέρα του. Ο Κόρο ωστόσο δεν συμπεριφέρθηκε σαν τον Περικλή, απλά έπιασε τον Κοψιδά και του είπε ότι δεν ήταν σωστή επιλογή να πάει αυτός να παίξει, αφού δεν είχε απόλυτα τον στόχο. Οι δύο άντρες το έλυσαν και έδειξαν να αφήνουν πίσω τους την κακιά στιγμή, αφού ο Κοψιδάς είπε ότι στο εξής θα παίζει όποιος είναι σε καλύτερη μέρα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων