Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Suzuki Swace: Μία διαφορετική παραλλαγή της Toyota Corolla

Το Swace αποτελεί το δεύτερο μοντέλο συνεργασίας, όντας καρπός συνεργασίας ανάμεσα στη Suzuki και την Toyota, που λανσάρεται στην ευρωπαϊκή αγορά, μετά το Across που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες και αποτελεί πιστή αντιγραφή του RAV4.

Οπτικά το Swace είναι πανομοιότυπο με την αμιγώς οικογενειακή έκδοση της Corolla. Οι μοναδικές διαφορές εντοπίζονται στην εμπρός μάσκα, η οποία διαθέτει λεπτότερη γρίλια, όπως και ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας. Επίσης, η χρωματική παλέτα διαθέτει επτά χρώματα, ενώ όντας μία station wagon έκδοση ο χώρος αποσκευών φτάνει έως τα 596 λίτρα, τα οποία αυξάνονται στα 1.232 με την αναδίπλωση της πίσω σειράς καθισμάτων.

Κάτω από το καπό του Suzuki Swace βρίσκεται τοποθετημένος ένας τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,8 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 53kW, με την συνολική απόδοση να φτάνει τους 122 ίππους και τα 163 Nm ροπής. Η παραπάνω ισχύς μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός κιβωτίου συνεχών μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT. Tο Suzuki Swace για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση χρειάζεται 11,1 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα.
Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις, το νέο Swace θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ προς το παρόν παραμένουν άγνωστες οι τιμές του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων