Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Συγκινεί το μήνυμα του Πελέ για το θάνατο του Μαραντόνα

Πελέ και Μαραντόνα είναι κατά πολλούς οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης. Η σύγκριση μεταξύ των δύο είναι αναπόφευκτη αφού αμφότεροι έχουν θαυμαστές σε ολόκληρη τη Γη.

Μάλιστα, παλιότερα οι δυό τους είχαν και κόντρα για το ποιος είναι ο κορυφαίος, ωστόσο μπροστά στο θάνατο «παγώνουν» όλα και οι έχθρες μετατρέπονται σε θαυμασμό.

Αυτό δείχνει και το μήνυμα που ανάρτησε ο Πελέ για το θάνατο του Ντιέγκο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πελέ, αναφέρει:

“Περασε μια βδομάδα από τότε που έφυγες. Πολλοί άνθρωποι αγάπησαν να μας συγκρίνουν σε όλη τους τη ζωή. Ήσουν μια ιδιοφυΐα που μάγεψε τον κόσμο. Ένας μάγος με την μπάλα στα πόδια. Ένας πραγματικός θρύλος. Αλλά πάνω απ’ όλα, για μένα, θα είσαι πάντα ένας υπέροχος φίλος, με μεγαλύτερη καρδιά.
Σήμερα, ξέρω ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν μπορούσαμε να συγκρινομαστε λιγότερο μεταξύ μας και να θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον περισσότερο. Με αυτό εννοώ ότι είσαι ασύγκριτος.
Η πορεία σου σημαδεύτηκε από την ειλικρίνεια. Και με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο σου, να διδάξεις ότι πρέπει να αγαπάμε και να λέμε “σ αγαπώ” πολύ πιο συχνά. Ο χαμός σου με έκανε να γράψω: Σ’ αγαπώ Ντιέγκο. Κάτι που δεν είχα προλάβει να στο πω.

Φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ για όλο το ταξίδι μας. Μια μέρα στον παράδεισο θα παίξουμε μαζί στην ίδια ομάδα. Και θα είναι η πρώτη φορά που θα σηκώσω τα χέρια στον ουρανό όχι για να πανηγυρίσω ένα γκολ, αλλά επειδή θα μπορώ να σε αγκαλιάσω.”

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων