Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Σύλληψη 29χρονου αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στο τετράχρονο παιδί του

Συνελήφθη από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, 29χρονος αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στο τετράχρονο κοριτσάκι του.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία της συζύγου του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομική υπηρεσία της περιφέρειας.

Η ασέλγεια του 4χρονου κοριτσιού για την οποία έγινε η καταγγελία σημειώθηκε το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, όταν το παιδί περνούσε το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα του. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του και η παρατηρητικότητα της 23χρονης μητέρας του ήταν εκείνα που οδήγησαν στην σοκαριστική αποκάλυψη.

Υπάρχουν ενδείξεις πως το 4χρονο κορίτσι δεν ήταν η πρώτη φορά που ζούσε κάτι τέτοιο από τον πατέρα του. Από τα όσα είπε, παρουσία ψυχολόγου, στους αστυνομικούς, ανάλογα περιστατικά είχαν συμβεί τουλάχιστον άλλες δυο φορές, μια στο πατρικό του πατέρας της στην Κρήτη και μια σε σπίτι στα Τρίκαλα.

HTML tutorial

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων