Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Συμφώνησαν για το διαζύγιο η Αντέλ και ο Σιμόν Κονέτσκι

Η Αντέλ και ο Σιμόν Κονέτσκι συμφώνησαν για τις λεποτμέρειες του διαζυγίου τους.

Το ζευγάρι υπέβαλε την απόφαση στο δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή, αν και το έγγραφο της επίσημης διάλυσης του γάμου τους δεν έχει υπογραφεί από δικαστή ακόμα.

Η Αντέλ , ο οποίος έχει έναν 8χρονο γιο, τον Angelo με τον Κονέτσκι, ανακοίνωσε για πρώτη φορά το χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2019 μετά από επτά χρόνια κοινής ζωής.

“Η Adele και ο σύντροφός της έχουν χωρίσει”, ανέφεραν οι εκπρόσωποί της σε δήλωσή τους εκείνη την εποχή. “Δεσμεύονται να μεγαλώσουν τον γιο τους μαζί με αγάπη. Όπως πάντα ζητούν ιδιωτικότητα. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο.”

Η Αντέλ, 32 ετών, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πέντε μήνες μετά την είδηση ​​του χωρισμού της, αναφέροντας ασυμβίβαστες διαφορές ως τον λόγο για του διαζυγίου και ζήτησε από κοινού επιμέλεια του γιου τους.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο διαχωρισμός των περιουσιακών στοιχείων των δύο πρώην συζύγων θα καθοριστούν στη φάση της διαμεσολάβησης.

Ο λόγος του διαζυγίου
Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της, οι δυο τους είχαν πολλά κοινά στην αρχή, αλλά στην παρεία απλώς απομακρύνθηκαν. Εκείνη γινόταν όλο και μεγαλύτερη σταρ κι εκείνος ήταν εντάξει με το να μένει στο φόντο. Όσο όμως εκείνη εξελισσόταν κι έκανε τεράστιες περιοδείες με πολύ έντονα προγράμματα, απλώς απομακρύνθηκαν.

Παρόλο που μοιάζει να υπάρχει αρκετό δράμα, η πηγή επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα ούτε επιρρίπτονται ευθύνες. Και οι δύο ήθελαν πολύ τον γάμο, μέχρι που αποφάσισαν ότι απλώς δεν λειτουργεί άλλο. Επιπλέον, η Αντέλ και ο Σάιμον έχουν έναν γιο μαζί, τον Άντζελo, τον οποίο πρέπει να φροντίσουν. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν να κάνουν αυτό το διαζύγιο κόστους 180 εκατομμυρίων δολαρίων όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Μια πηγή μάλιστα πρόσθεσε: “Δεν πιστεύω ότι θα δούμε ένα χαοτικό διαζύγιο, καθώς είναι εξαιρετικά προσεκτική όταν κάτι αφορά τον γιο της. Είναι πάντα πέντε βήματα μπροστά σε σχέση με το πώς μια απόφαση πρόκειται να επιδράσει πάνω του.

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner