Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Σύμφωνος ο Αλαφούζος με την μετακόμιση του ΠΑΟ στον Βοτανικό

Σύμφωνος με τη μετακόμιση του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει πει το «ναι» στον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport», ο Μπακογιάννης «τρέχει» όλες τις εξελίξεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί το έργο της Διπλής Ανάπλασης, όπως αυτό είχε οριστεί αρχικά. Δηλαδή γήπεδο ποδοσφαίρου, εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη και εμπορικό κέντρο, αφήνοντας εκτός το γήπεδο του μπάσκετ.

Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή του για μετακόμιση στο νέο γήπεδο, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν η συμφωνία έχει προχωρήσει και σε πιο… λεπτά ζητήματα, όπως το ύψος του ετήσιου ενοικίου των «πράσινων» για τη χρήση του γηπέδου.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ενδέχεται να προκύψει πρόβλημα με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, από την προεδρία του οποίου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να αποχωρήσει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μην υπάρξει διάδοχη κατάσταση και το «Τριφύλλι» να οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου. Φυσικά επ’ αυτού, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με τη διεξαγωγή των εκλογών.

Τέλος, να θυμίσουμε πως βρισκόμαστε εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από την πλευρά του Δήμου της Αθήνας για το εν λόγω θέμα.

Πηγή: olaprasina1908.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων