Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Βούλτεψη: Συμφωνία Τσίπρα Καμμένου ώστε να παραμείνουν στις καρέκλες τους

«Η κυβέρνηση παρουσιάζει συνεχώς μια εικονική πραγματικότητα. Συγκρίνουν συνεχώς τον κακό τους εαυτό με τον χειρότερό τους εαυτό. Αν δείτε τα στοιχεία της οικονομίας του 2014 και τα συγκρίνετε με τα σημερινά […] θα διαπιστώσετε ότι όλοι οι δείκτες είναι πεσμένοι. Απλώς συγκρίνουν το καταστροφικό 2015 με το 2017, όπου προσπαθούν ακόμη να επιστρέψουν στο 2014». Αυτά τονίζει μεταξύ άλλων, η βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στη «Βραδυνή της Κυριακής».

Η κυρία Βούλτεψη εκτιμά ότι «Βαρουφάκης και λοιποί λειτουργούν υπέρ των Τσίπρα- Καμμένου. Διότι τους δίνουν την ευκαιρία να απευθύνονται σε δύο ακροατήρια συγχρόνως. Στους “ακραίους” αριστεριστές και στους “συντηρητικούς” νοικοκυραίους». Προσθέτει δε εμφατικά: «Τσίπρας και Καμμένος έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στις καρέκλες τους με οποιοδήποτε τίμημα».
Η βουλευτής της ΝΔ λέει ότι «πρέπει η χώρα να απαλλαγεί το συντομότερο από την εξουσία» των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων αναρωτώμενη «αν είναι δυνατό να προχωρά μια οικονομία με capital controls».

Όσον αφορά τη δικαιοσύνη, επισημαίνει ότι «τέτοιες παρεμβάσεις είχαν να γίνουν από την εποχή της δικτατορίας», ενώ τονίζει ότι «η κυβέρνηση δεν σέβεται τη διάκριση των εξουσιών», και ότι «θεωρεί τη χώρα τσιφλίκι της».

Αναφορικά με την επιλογή των σημαιοφόρων στα σχολεία, η κ. Βούλτεψη υπογραμμίζει: «Η σημαία ανήκει σε όλους. Η σημαία, όμως, είναι ένα σύμβολο, ένα έπαθλο, κάτι για το οποίο αξίζει να θυσιαστείς. Δεν μπορεί να μπαίνει σε καμιά κλήρωση».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων