Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Συμμορία στην Πολυτεχνειούπολη: Πώς έφθασαν στα ίχνη της οι Αρχές – Ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ

Πληροφορίες για την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν 22 άτομα, θα δοθούν στις 11:00 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την ώρα που θα περνούν την πόρτα του εισαγγελέα τα μέλη της συμμορίας που εξαρθρώθηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας σκληρός κακοποιός με βαρύ ποινικό μητρώο επιτέθηκε σε αστυνομικό με κατσαβίδι. Τεράστια αίσθηση όμως προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στα 22 άτομα που συνελήφθησαν υπάρχει και μια δόκιμη αστυνομικός, η οποία φέρεται να ενημέρωνε για τις αστυνομικές επιχειρήσεις τα μέλη της συμμορίας, που διακινούσαν ναρκωτικά και έκαναν ληστείες.

Τα μέλη της συμμορίας βρίσκονταν επί χρόνια σε παλιά φοιτητική εστία της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου, την οποία είχαν ως ορμητήριο μετά τις ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Φοιτητής που διαμένει στην Πανεπιστημιούπολη, σχολιάζοντας τη διαμονή κακοποιών στις συγκεκριμένες φοιτητικές εστίες, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για “επικίνδυνες εστίες“. “Κανείς δεν θέλει να μένει εκεί. Επίσης οι χώροι είναι κατεστραμένοι και υπό κατάρρευση. Μένει ξένος κόσμος που δεν είναι φοιτητές. Είναι γνωστό, ακούγεται ότι εκεί γίνεται διακίνηση ναρκωτικών” σημείωσε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων