Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Συνοδοί πολυτελείας με μηνιαίο εισόδημα 20.000 δολάρια (ΦΩΤΟ)

Μια άκρως κερδοφόρα επιχείρηση έχει στήσει στη Μεγάλη Βρετανία μια ομάδα επαγγελματιών συνοδών. Τα έσοδα των γυναικών φτάνουν μέχρι και τα 20.000 δολάρια το μήνα παίζοντας το ρόλο των συντρόφων σε διάφορους άνδρες.

Το ρόλο που υποδύθηκε στη μεγάλη οθόνη η Τζούλια Ρόμπερτς, κάποιες γυναίκες στη Βρετανία το έχουν μετατρέψει σε επάγγελμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, δεν έχουν να κάνουν όλα μόνο με το σεξ αλλά αποτελούν συντροφιά στην παρακολούθηση μια ταινίας, στα σπά ενώ ενίοτε επιδεικνύουν τις γνώσεις τους στα οικονομικά.

Μία ομάδα των συνοδών και πρώην συνοδών δήλωσε στο New York Post πως οι «συναισθηματικές και ψυχολογικές ανάγκες» των ανδρών είναι εξίσου σημαντικές με τις σωματικές επιθυμίες τους.

syn1

HTML tutorial

«Μερικοί από τους πελάτες μου είναι χήροι και το μόνο που θέλουν είναι να αισθάνονται ότι κάποιος τους φροντίζει», αναφέρει η Alissa μια από τις κοπέλες. Για την εμπειρία της μιλάει και μια άλλη συνοδός με το όνομα Jessica Brighton η οποία δηλώνει ότι συνόδευε τους πελάτες της σε επαγγελματικά δείπνα ενώ κάποιοι από αυτούς της φέρονταν πολύ ρομαντικά.

syn2

Κάποιες από τις συνοδούς έκαναν το συγκεκριμένο «επάγγελμα» για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και από τα χρήματα που συγκέντρωσαν άνοιξαν δικές τους επιχειρήσεις.

Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, το συγκεκριμένο «επάγγελμα» που ωστόσο αποτελεί μια από τις χειρότερες μορφές εκμετάλλευσης των γυναικών, φαίνεται ότι «ανθεί»…

syn3

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων