Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Απέτυχε το σχέδιο της ΝΔ για πολιτική αποσταθεροποίηση

Για προσπάθειες πρόσκλησης τεχνητής έντασης και τεχνητών αδιεξόδων, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής της, σήμερα, στην τηλεόραση του Star , σημειώνοντας ότι «τα σχέδια της ΝΔ για πολιτική αποσταθεροποίηση και για δημιουργία τεχνητών αδιεξόδων πέφτουν στο κενό».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, η κ. Σβίγκου είπε, ότι «με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης έκλεισε ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο για τη χώρα και από την αντίδραση και του διεθνούς Τύπου και των αγορών, επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις και της κυβέρνησης και του κόμματος, ότι πλέον μπορούμε να μιλήσουμε για αλλαγή σελίδας και με μεγαλύτερη αισιοδοξία να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα για τη χώρα».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνώρισε πως οι εξελίξεις στον χώρο της καθαριότητας και με τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων «έχουν δημιουργήσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση», σημείωσε όμως, ότι «από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ, άκουσαν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και προσπάθησαν μέσα στα όρια που προσδιορίζει ο νόμος και το Σύνταγμα να δώσουν μια λύση. Μια λύση η οποία και θα ικανοποιεί το δίκαιο μέρος των αιτημάτων, αλλά και που θα διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον» υπογράμμισε η κ. Σβίγκου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων