Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

ΣΥΡΙΖΑ για Παπαθανάση: Θυμάται πως με 50.000 «έσβησε» χρέη 2 εκατ.;

Αυξάνει την πίεσή του προς τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με την υπόθεση Παπαθανάση. Η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναρωτιέται πώς ο Υφυπουργός εξασφάλισε κούρεμα 96% για το χρέος του. «Θα δώσει το διακανονισμό του στη δημοσιότητα;», ρωτά η Κουμουνδούρου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Παπαθανάσης εκτός από δόλιος κακοπληρωτής είναι και «ξεχασιάρης».

Αφού χρωστούσε 1,8 εκ. ευρώ, έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει και έχασε το δικαστήριο για καταδολίευση δανειστών, χθες είπε ότι τάχα δεν θυμάται σε τι συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα.

Μήπως σήμερα θυμάται να μας ενημερώσει εάν ισχύει το σημερινό ρεπορτάζ του Documento, σύμφωνα με το οποίο πέτυχε κούρεμα 96% για χρέη 2 εκατ. και πλήρωσε μόλις 50.000 ευρώ; Θα δώσει το διακανονισμό του στη δημοσιότητα;

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κουρεύει τα χρέη των βουλευτών της και επιτρέπει να βγαίνουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών ακόμη και μέσω άλλων βουλευτών της όπως ο κ. Καππάτος, που εκπροσωπούν τράπεζες και funds.

Η Ν.Δ και ο κ. Μητσοτάκης, οφείλουν απαντήσεις στους πολίτες.

  • Θα συνεχίσουν να βάζουν σε επίπονες περιπέτειες και να κρατούν σε αγωνία τα ευάλωτα νοικοκυριά;
  • Θα κρατήσουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια τον υπουργό κ. Παπαθανάση που φαίνεται πως πλήρωσε μόνο 50.000 για να κουρέψει οφειλή ύψους σχεδόν 2 εκ. ευρώ;

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων