Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ για την απαγόρευση κυκλοφορίας: Η δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από το ατομικό τζόκινγκ

«Η σημερινή αναγγελία της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τον κύριο Χαρδαλιά είναι μια ακόμα ψηφίδα στο μωσαϊκό του κυβερνητικού παραλόγου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία σχολιάζει τις εξαγγελίες του κ. Χαρδαλιά.

Σχολιάζοντας τα νέα πιο αυστηρά μέτρα που ανακοίνωσε ο υφ. Πολιτικής Προστασίας για τις μετακινήσεις των πολιτών, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά της πανδημίας, και ενώ σήμερα ανακοινώθηκαν 2.752 νέα κρούσματα και σημειώθηκε διπλό θλιβερό ρεκόρ με 297 διασωληνωμένους και 43 νεκρούς, η Κουμουνδούρου υποστηρίζει επίσης: «Κάθε δύο μέρες η κυβέρνηση αναιρεί τον εαυτό της και επιβεβαιώνει την ανεπάρκειά της. Πριν λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμιζε τη σημασία οι πολίτες να βγαίνουν για ατομική άσκηση. Χθες ο κ. Πιερρακάκης διέψευσε τον κ. Πέτσα που διακινούσε πληροφορίες για δήθεν 1 εκατ. SMS για ατομική άθληση».

«Το μόνο σίγουρο», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «είναι ότι η δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από το ατομικό τζόκινγκ των πολιτών μετά τις 9. Κινδυνεύει από μια κυβέρνηση που αντί να ενισχύει το ΕΣΥ και να θωρακίζει την κοινωνία αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ανεύθυνα παιδιά».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων