Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για Marfin: Επιβεβαιώνεται η χυδαιότητα και ο φαρισαϊσμός

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή υπόθεση Marfin.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «χυδαιότητα και φαρισαϊσμό» του Πρωθυπουργού και τον κατηγορεί ότι επιχειρεί πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας της Marfin. Παράλληλα, σημειώνει ότι «ενώ ετοίμαζε την επικοινωνιακή φιέστα με πρόσχημα τους νεκρούς της Marfin, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη άσκησε αναίρεση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που καταδίκασαν τα Υπουργεία Εργασίας και Δημόσιας Τάξης για την καταβολή αποζημίωσης στις οικογένειες των θυμάτων. Η ΝΔ δηλαδή, αντί να επιδιώξει ως κυβέρνηση την επιτάχυνση των αποζημιώσεων για τις οικογένειες, έκανε ακριβώς το αντίθετο».

Σημειώνεται ότι με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Δημόσιο τελικά παραιτήθηκε από την αναίρεση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε την πρόσκληση του Πρωθυπουργού και δεν θα παρευρεθεί αύριο στην τελετή αποκαλυπτηρίων της πλακέτας για τα θύματα της Marfin. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει νωρίτερα στεφάνι στο σημείο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η χυδαιότητα και ο φαρισαϊσμός του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική εκμετάλλευση ακόμα και της τραγωδίας της Marfin.

Δε φθάνει που επιβράβευσε τους τότε ιθύνοντες, που δεν έκαναν τίποτα για να βρουν τους εγκληματίες και να τους φέρουν αντιμέτωπους με τη Δικαιοσύνη, χρήζοντας τους σήμερα υπουργούς.

Ενώ ετοίμαζε την επικοινωνιακή φιέστα με πρόσχημα τους νεκρούς της Marfin, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη άσκησε αναίρεση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που καταδίκασαν τα Υπουργεία Εργασίας και Δημόσιας Τάξης για την καταβολή αποζημίωσης στις οικογένειες των θυμάτων. Η ΝΔ δηλαδή, αντί να επιδιώξει ως κυβέρνηση την επιτάχυνση των αποζημιώσεων για τις οικογένειες, έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Λίγη ντροπή δε θα έβλαπτε. Καλύτερα μαζί με την ακύρωση της αίτησης αναίρεσης μετά την κατακραυγή, να ακυρώσει και την αυριανή υποκριτική του παράσταση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων