Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: «Τα έχει πλήρως χαμένα η ΝΔ»

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τους χειρισμούς στην πανδημία και το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζει ότι η Ν.Δ. τα έχει χαμένα και βυθίζεται στις αντιφάσεις.

Αναλυτικά:

«Μέχρι σήμερα ξέραμε πως οι επιστήμονες εισηγούνται στην κυβέρνηση. Σήμερα ακούσαμε τον Υπουργό Υγείας να λέει ότι θα εισηγηθεί στους επιστήμονες σκληρό λοκντάουν και ότι τα σχολεία αποτελούν τελικά εστίες μετάδοσης του κορονοϊού και μεταφοράς του μέσα στα σπίτια. Την ίδια ώρα ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του άφηνε αιχμές για τον κ. Κικίλια και την προαναγγελία λοκντάουν, ενώ η κα Κεραμέως παρά την εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων σε σχολεία, αρνείται πως ευθύνεται το άνοιγμά τους με αυξημένο αριθμό μαθητών ανά τάξη και χωρίς προληπτικά τεστ», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγοντας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «τα έχει πλήρως χαμένα, βυθίζεται στις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της, αγνοεί τους ειδικούς και για πολλοστή φορά το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι πολίτες».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων