Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Σύζυγος δίνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του σε… είδος

Σε είδος αντί για χρήματα θα χορηγεί διατροφή στην πρώην σύζυγό του, ο ιδιοκτήτης ενός μικρού φούρνου, δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει τα 400 ευρώ διατροφής.

Ύστερα από απόφαση του ιταλικού δικαστηρίου, ο εν λόγω άνδρας θα χορηγεί… πίτσα στην πρώην σύζυγό του, ως διατροφή.

Ο 50χρονος άντρας από ένα χωριό έξω από την Πάδοβα, χώρισε από την πρώην σύζυγό του το 2002 και έδινε μηνιαία 400 ευρώ ως διατροφή για την κόρη τους. Λίγα χρόνια μετά ο άντρας παντρεύτηκε ξανά και απέκτησε ακόμα τρία παιδιά, συνεχίζοντας να καταβάλει κανονικά τη διατροφή στη γυναίκα.

Ωστόσο, όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση το 2008 ο άντρας είχε αρχίσει να αδυνατεί να πληρώσει τη διατροφή, με αποτέλεσμα να αρχίσει να δίνει στη πρώην γυναίκα του δωρεάν πίτσα και άλλα γεύματα, τα οποία φτιάχνει στον φούρνο του, αντί των χρημάτων.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση στον 50χρονο κατηγορώντας τον πως δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες το ιταλικό δικαστήριο δικαίωσε τον άντρα υποστηρίζοντας πως «στη θέση χρημάτων ο άντρας επέλεξε να δώσει στην πρώην γυναίκα του προϊόντα ίσης αξίας με το ύψος της διατροφής» και έτσι του επέτρεψε να συνεχίσει να παρέχει τη διατροφή σε είδος και όχι σε χρήματα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων