Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Τα 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το Facebook Messenger

Το Facebook ανακοίνωσε ότι έχει ξεπεράσει τους 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα στο Facebook Messenger.

Ακολουθούν τα 10 tips για να ξέρετε τα πάντα για την υπηρεσία αυτή:

1. Κάνεις δωρεάν κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Facebook Messenger για κλήσεις και βιντεοκλήσεις εντελώς δωρεάν! Απλά πάτησε το εικονίδιο της κάμερας ή του τηλεφώνου επάνω δεξιά στην οθόνη και θα καλέσεις όποιον θέλεις.

2. Μπορείς να ενημερώσεις τους άλλους για την τοποθεσία που βρίσκεσαι. Απλά ανοίγεις ένα παράθυρο συζήτησης με όποιον θέλεις να μοιραστείς την τοποθεσία, πατάς το κουμπί κάτω από τη συζήτηση, διαλέγεις την τοποθεσία και θα δεις ένα μπλε κύκλο με την τοποθεσία σου. Πατάς «Αποστολή» και είσαι έτοιμος!

3. Μπορείς να στείλεις μεγαλύτερα like. Επέλεξε και κράτησε το χεράκι με τον αντίχειρα προς τα επάνω μέχρι να μεγαλώσει σε μέγεθος.

4. Μπορείς να προσθέσεις κι άλλες εφαρμογές στο Facebook Messenger όπως το Giphy ή το ESPN.

5. Χρησιμοποίησε το Messenger από την επιφάνεια εργασίας σου. Μπορείς να μπεις στην εφαρμογή κατευθείαν από την επιφάνεια εργασίας σου. Απλά κατέβασε την αντίστοιχη εφαρμογή.

6. Δε χρειάζεται να διαθέτεις λογαριασμό στο Facebook. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να κάνεις εγγραφή στο Facebook. Απλά κάνεις εγγραφή προσθέτοντας έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου.

7. Στέλνεις βίντεο σε φίλους. Μπορείς να στείλεις βίντεο στους φίλους σου στο Facebook χρησιμοποιώντας το εικονίδιο της κάμερας.

8. Μπορείς να δεις ποιοι φίλοι σου είναι συνδεδεμένοι για να μπορέσεις να τους μιλήσεις. Πάτησε στο εικονίδιο των ανθρώπων στο κάτω μέρος του Facebook Messenger και θα δεις όλους τους ενεργούς φίλους σου στο Facebook. Θα σου δείξει επίσης αν είναι συνδεδεμένοι μέσω ίντερνετ ή μέσω κινητού.

9. Σιωπηλές ειδοποιήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι ειδοποιήσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές κάποιες φορές. Το καλό είναι ότι μπορείς να τις αποσιωπήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα αν δε θέλεις να τις κλείσεις εντελώς. Απλά πήγαινε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου και βρες στη λίστα με τις εφαρμογές το Messemger. Επέλεξε το και μετά πάτησε «ειδοποιήσεις» (notifications).

10. Πρώτα απ’ όλα το απόρρητο… Η πρώτη πρόταση του μηνύματος σου εμφανίζεται στις ειδοποιήσεις που λαμβάνεις κι αν δε θέλεις κάποιος να δει τι σου στέλνουν οι φίλοι σου, μπες στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε αυτό το χαρακτηριστικό.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων