Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Τα 12 ζώδια και οι καινούριες αγάπες!

Αγγελική Βαλάντου

Η αληθινή αγάπη έρχεται στη ζωή μας μόνο μια φορά! Μύθος ή πραγματικότητα; Και όμως, είναι μύθος. Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι έχουμε ερωτευτεί στη ζωή μας περισσότερες από μια φορές και κάθε φορά ελπίζουμε πως θα είναι ο ένας και μοναδικός έρωτας που θα ζήσουμε. Ακόμα και αν αυτός ο έρωτας μάς έρθει και δυο και τρεις και τέσσερις φορές. Ε, και; Οι αγάπες απαιτούν μια συνεχόμενη προσπάθεια, που μας κάνουν να νιώθουμε νέοι, ωραίοι, σίγουροι για τον εαυτό μας και σημαντικοί. Τα ζώδια πώς βιώνουν τον… ένα και μοναδικό έρωτα, ποια δυσκολεύονται να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση, ποια κολλάνε στο παρελθόν και ποια ζουν πολλές αγάπες ταυτόχρονα;

Πόσες φορές χτυπάει η αγάπη την πόρτα των ζωδίων;

Κριός

Ο Κριός είναι ένα αιώνιο παιδί. Αυτό το ζώδιο σαν να μη θέλει να γεράσει ποτέ και έχει μια διαρκή ανάγκη να μπαίνει συνέχεια στο παιχνίδι του έρωτα. Και αυτό το κάνει σαν να είναι πάντα η πρώτη φορά. Από την μια φαίνεται θετικό, όμως από την άλλη δεν μπορεί να ξεφύγει από τα λάθη που έκανε πριν. Παίρνει όμως την κατάσταση επάνω του, με αγκαλιές και φιλιά, αλλά και υποσχέσεις που θα… τηρήσει. Λέμε τώρα. Εξάλλου για εκείνον, έχουμε μια ζωή μπροστά μας, για να αγαπήσουμε πολλές φορές.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που από μια σχέση ζητά την αγάπη και το πάθος, και όταν αυτά χαθούν, δε θα τα βάψει και μαύρα. Θα προχωρήσει παρακάτω και θα μπει σε άλλη ερωτική αγκαλιά. Θα κάνει τα πάντα για να ξεφύγει από το παρελθόν του και θα δώσει όλο του το είναι στην καινούργια του αγάπη. Σκέψου τώρα να έχει περάσει δύσκολες στιγμές με την σχέση που είχε και να θέλει να ξεφύγει από αυτήν με κάθε τρόπο. Ερωτεύεται πάλι, παθιάζεται, τα δίνει όλα και νιώθει ότι βρήκε το νέο του… έτερον ήμισυ.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος περνάει με μεγάλη ευκολία από την μια σχέση στην άλλη. Εντάξει, μας τέλειωσε η παλιά αγάπη, τι να κάνουμε τώρα, να πεθάνουμε; Όχι δα! Θα γεννηθεί ξανά μέσα του το πάθος και η ανάγκη για μια καινούργια αγάπη. Και μάλιστα, θα πέσει με τα μούτρα σε αυτήν, όπως κάνει εξάλλου σχεδόν με όλες τις σχέσεις του. Μέσα από έναν καινούργιο έρωτα, ανακαλύπτει και κάτι πιο συναρπαστικό και ζει ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και σημαντικές αναζητήσεις.

Καρκίνος

Πάντα ένας Καρκίνος όταν βγαίνει από μια σχέση, είναι ένα ερείπιο έτοιμο να καταρρεύσει. Γιατί να του συμβεί κάτι τέτοιο; Αυτός τα έδωσε όλα και τελικά κατέληξε πάλι στο μηδέν; Ποια μοίρα συνωμοτεί εναντίον του; Θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να συνειδητοποιήσει το τέλος μιας σχέσης, για να μπορέσει να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Ακόμη κι όταν καταφέρει να το κάνει, θα έχει πάντα μέσα του τις στιγμές που έζησε με την προηγούμενη σχέση του. Και αρχίζει τη σύγκριση. Το σίγουρο είναι πως πάντα θα έχει αμφιβολίες και κενά μέσα στη σχέση που θα έχει, εξαιτίας της ανασφάλειας που τον ταλαιπωρεί διαρκώς.

Λέων

Ο Λέων όσο άσχημα και αν πέρασε στο ερωτικό του παρελθόν, όσο και αν το άτομο που είχε δίπλα του τον πλήγωσε πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ποτέ μονός στη ζωή του. Μαζεύει τα συντρίμμια του, ανακτά την αυτοπεποίθησή του και περνάει δυναμικά σε νέα σχέση. Συνήθως, αγαπάει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των άλλων, οπότε όταν ερωτευτεί ξανά το εγώ του, σημαίνει ότι είναι έτοιμος να δημιουργήσει μια νέα σχέση. Δεν θα κάνει ποτέ τα ίδια λάθη με πριν, ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο και βρίσκει στην νέα του αγάπη τη λάμψη, τη μοναδικότητα και τη σιγουριά.

Παρθένος

Ο Παρθένος, αν πληγωθεί από μια σχέση του, θέλει αρκετό χρονικό διάστημα να συνέλθει και να μπορέσει να κάνει μια καινούργια αρχή. Επειδή είναι ζώδιο που δίνει την ψυχή του μέσα στη σχέση του, ένας χωρισμός τον κάνει να νιώθει απογοητευμένος και πληγωμένος. Όταν πάρει την απόφασή του να ξεκινήσει κάτι νέο, το κάνει με κινήσεις πολύ προσεκτικές και σταθερές. Μελετάει το κάθε του βήμα και προσπαθεί να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντος. Δε θα άντεχε μια καινούργια απογοήτευση.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει πάντα να βρίσκεται μέσα σε μια σχέση, συνεπώς, αν τον πληγώσει μια αγάπη, ναι, θα απογοητευτεί, αλλά δε θα καθίσει με σταυρωμένα τα χεριά να κλαίει τη μοίρα του. Θα μπει σε νέα αγάπη, έτοιμος για όλα και με μεγάλο ενθουσιασμό. Και κάθε φορά θα είναι σαν την πρώτη ερωτική του αγάπη, έτοιμος να τα δώσει όλα και να τα βιώσει με το καινούργιο του ταίρι. Και το καλύτερο είναι ότι δεν κρατάει τίποτα από το παρελθόν του, διαγράφει το πριν και αφοσιώνεται στο παρόν με όλο του το είναι.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να δείχνει ότι έχει απογοητευτεί παρά πολύ από ένα έρωτα που έζησε και να δείχνει ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει κάτι καινούριο, αλλά στη ουσία επιδιώκει μια νέα αγάπη για να ξεχάσει εντελώς την παλιά. Και πέφτει με τα μούτρα μέσα σε αυτήν, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ξανακάνει τα ίδια λάθη. Είναι ένα ζώδιο που έχει μεγάλο ενθουσιασμό και πάνω στην προσπάθεια και την ανάγκη του να ζήσει ένα καινούργιο έρωτα, τα παίζει όλα για όλα. Αγαπά με πάθος και δεν κουβαλά απωθημένα από το παρελθόν.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο λάτρης των καινούργιων εμπειριών. Αγαπά να γνωρίζει συνέχεια καινούργιες καταστάσεις, αλλά και νέους έρωτες. Συνεπώς, ένας χωρισμός για εκείνον, δεν έχει και τόση σημασία. Όχι ότι είναι αναίσθητος και δεν πληγώνεται, απλά δεν θέλει να χάσει χρόνο και να βυθιστεί στη θλίψη. Εξάλλου, κάθε νέος έρωτας είναι μια μεγάλη εμπειρία για εκείνον, που τον βοήθα να ανακαλύπτει τον εαυτό του όλο και πιο πολύ. Αν τέλειωσε η παλιά του αγάπη, σημαίνει ότι δεν άξιζε, άρα πάμε για αλλά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, όσο ανεξάρτητος και δυναμικός κι αν είναι, όσο χαλαρός και να το παίζει σε θέματα αγάπης, δε θα ήθελε πραγματικά να μείνει μονός του. Πάντα θέλει να έχει δίπλα του ένα ταίρι, για να νιώθει ο ίδιος ολοκληρωμένος. Μέσα από μια σχέση μπορεί να πατάει γερά στα πόδια του και να γίνεται πιο πετυχημένος. Ίσως αργήσει να μπει σε μια νέα σχέση, αλλά αν το κάνει, θα είναι εκεί, παρών. Ξεχνά το παρελθόν του και περνάει σε μια νέα αγάπη, ακόμα και αν αργήσει να έρθει αυτή, με το κεφάλι ψηλά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν μετανιώνει ποτέ για τίποτα. Μας τέλειωσε ένας έρωτας; Και λοιπόν, τι έγινε; Σιγά μην καθίσει να κλαίει τη μοίρα του. Ό,τι είχε να πάρει από αυτήν την αγάπη, το πήρε. Πάμε για αλλά. Δε θα ξεχάσει τα άτομα που έχουν περάσει από τη ζωή του, αλλά δε θα του γίνουν και έμμονη ιδέα. Σίγουρα κάτι καλό πηρέ από αυτούς. Άσε που με τους μίσους από αυτούς συνεχίζει να διατηρεί φιλικές σχέσεις. Δυναμικός, σίγουρος, επιβλητικός και σαν ένα αιώνιο παιδί, μπαίνει μέσα σε νέα αγάπη, έτοιμος να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή του. Ε, μα!

Ιχθύς

Για τον Ιχθύ, αυτό το ευαίσθητο παιδί, η ζωή είναι ένα ατελείωτο ταξίδι εμπειριών. Και κάθε φορά που κάτι νέο που μπαίνει στη ζωή του, είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο που του ανοίγεται μπροστά του. Όταν τελειώσει μια αγάπη του, θα περάσει για λίγο καιρό στη θλίψη αλλά σύντομα θα ανακαλύψει το νέο έρωτα. Η καρδιά του είναι πάντα ανοιχτή στο θέμα αγάπης. Και πάντα την αντιμετωπίζει με μεγάλο ενθουσιασμό και είναι έτοιμος για όλα. Σε σημείο, που φαίνεται ότι στην ουσία δεν έχει ξεφύγει ακόμα από το παρελθόν του, αφού μεταφέρει τις παλιές του ανασφάλειες μέσα στην καινούργια του σχέση. 

ΠΗΓΗ:https://www.zwdia24.gr/zodia-kai-agapi/ta-12-zodia-kai-oi-kainoyries-agapes

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων