Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Τα 3 ζώδια που τους αρέσει να το παίζουν δύσκολοι

Σε έναν ιδανικό κόσμο -ακόμη καλύτερα χωρίς σόσιαλ μίντια- θα ήμασταν όλοι ειλικρινείς και ντόμπροι ως προς τα συναισθήματά μας απέναντι στους άλλους χωρίς να παίζουμε παιχνίδια, μετατρέποντας το φλερτ σε μίνι καταδίωξη. Ωστόσο, είναι στη φύση μερικών ζωδίων να «το παίζουν δύσκολοι», χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως δεν είναι καλοί σύντροφοι όταν αποφασίσουν να έρθουν στα συγκαλά τους.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Οι Δίδυμοι πραγματικά αμφιταλαντεύονται στα πρώτα στάδια μιας σχέσης. Μπορεί κυριολεκτικά να σκέφτονται δύο πράγματα ταυτόχρονα: Ένα μέρος τους ενδέχεται να έχει ερωτευθεί όπως το εν δυνάμει ταίρι τους και το άλλο να αναρωτιέται κατά πόσο όντως θέλει σχέση. Ή ακόμη χειρότερα, υπάρχει πιθανότητα να τους αρέσει και κάποιος άλλος. Θέλουν ο μέλλων σύντροφός τους να αποδείξει την αξία του προτού δεσμευθούν, αλλά δεν είναι δύσκολο να κερδίσεις την παρτίδα: Φύγε και δες αν ο Δίδυμος θα αποφασίσει να σε ψάξει.

ADVERTISEMENT – CONTINUE READING BELOW
Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Ως ζώδιο της φωτιάς, οι Τοξότες είναι γεμάτοι πάθος και τείνουν να κάνουν οτιδήποτε τους κάνει να νιώθουν «ζωντανοί», άσχετα από το τι αντίκτυπο θα έχει αυτό για τους άλλους. Είναι λες και περιμένουν κάτι καλύτερο συνέχεια, οπότε ακόμη κι όταν συναντήσουν κάποιον που πραγματικά τους αρέσει, θα τον έχουν στο περίμενε μέχρι τα πράγματα μεταξύ τους να γίνουν αναπόφευκτα πιο σοβαρά. Ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο «το παίζουν δύσκολοι», είναι η φοβία τους μη μείνουν στάσιμοι, ενώ ποντάρουν κιόλας στο ότι ο άλλος θα κουραστεί και θα τους αφήσει στην ησυχία τους.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Οι Υδροχόοι θα τεστάρουν την υπομονή του πιθανού συντρόφους γιατί θα είναι μία κρύο, μία ζέστη. Εκεί που τους αρέσεις και θέλουν να είναι αυτοκόλλητοι μαζί του, την άλλη αισθάνονται ότι πνίγονται. Γενικά πιστεύουν πως αυτή η συμπεριφορά του δίνει το πάνω χέρι σε οτιδήποτε κάνουν, όχι μόνο στις σχέσεις τους, γιατί θέλουν πάντα να έχουν τον έλεγχο. Κάπως έτσι, δε χαίρονται τη στιγμή, όμως δεν πρόκειται να σταθεροποιηθούν σε μία σχέση αν δεν είναι σίγουροι ότι ο άλλος δεν ταιριάζει με την ενέργεια και τις επιθυμίες τους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων