Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Τα 3 ζώδια θα κακοπεράσουν αυτό το σαββατοκύριακο

Από όταν ξεκίνησε ο ανάδρομος Ερμής, η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι… χειρότερο από αυτό που ζεις μέσα στην ασυνεννοησία, τις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα δε μπορεί να υπάρξει, τσέκαρε μήπως ανήκεις στα ζώδια που ακολουθούν. Δυστυχώς, η υπομονή τους θα δοκιμαστεί, καθώς το σαββατοκύριακο αναμένεται ιδιαίτερα ζόρικο για αυτά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Τι δεν αντέχει ο Ζυγός, καθόλου μα καθόλου; Τις γρήγορες αποφάσεις. Εντός σαββατοκύριακου λοιπόν, θα᾽χει δίλημμα, ποιο δρόμο να διαλέξει και άλλα τέτοια χαριτωμένα που τραγουδούσε Κύπρια σταρ των ᾽90s. Συστήνουμε υπομονή και σύνεση, καθότι η επόμενη εβδομάδα θα φέρει επιτυχίες και τύχη γενικότερα.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Κριοί, φίλοι μας, μην ξαφνιαστείτε αν εμφανιστεί ξεχασμένος πρώην στα σκαλοπάτια σας. Για να είναι πρώην όμως, υπάρχει λόγος και καλύτερα να εστιάσετε σε αυτό, διότι τα άστρα λένε πως περισσότερα μπερδέματα θα φέρει μαζί του, παρά χαρά. Προσοχή λοιπόν, και από το πεζοδρόμιο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Αλλιώς τα περιμένετε τα πράγματα κι αλλιώς σας έρχονται εντός σαββατοκύριακου. Κάντε το πρόγραμμά σας, αλλά έχετε στο μυαλό σας πως κατά πάσα πιθανότητα δύσκολα θα εφαρμοστεί, διότι το σύμπαν θα κάνει τα δικά του. Είναι όμως αναπόφευκτο, οπότε καλύτερα να σφίξετε τα δόντια, να μην πείτε πολλά και να κολυμπήσετε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων