Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Τα απομνημονεύματά του θα γράψει ο Πρίγκιπας Χάρι

Στη συγγραφή στράφηκε ο πρίγκιπας Χάρι όπως έγινε γνωστό από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. Ο Χάρι θα γράψει τα απομνημονεύματά του και αναμένεται να εκδοθούν στα τέλη του 2022. Ο Χάρι θα δωρίσει τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Χάρι, που με τη σύζυγό του Μέγκαν αποσύρθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα στις αρχές του 2020, θα γράψει τα απομνημονεύματά του σε ένα «προσωπικό και ειλικρινές» βιβλίο, το οποίο θα παρέχει μια «πλέον αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του».

Ο Χάρι τόνισε ότι γράφει τα απομνημονεύματά του «όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνδρας που έγινα. Έχω φορέσει πολλά καπέλα με την πάροδο των χρόνων, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι το να πω την ιστορία μου, τα πάνω και τα κάτω μου, τα λάθη, τα μαθήματα που διδάχθηκα, μπορώ να δείξω ότι ανεξαρτήτως από το πού προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά απ’ όσα πιστεύουμε», ανέφερε σε ανακοίνωση του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου, το βιβλίο θα καλύπτει τα παιδικά χρόνια του Χάρι, τη στρατιωτική θητεία του, μεταξύ άλλων την υπηρεσία του στην πρώτη γραμμή στο Αφγανιστάν, και τη ζωή του ως σύζυγο και πατέρα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img