Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Τα «χρυσά» παπούτσια του Michael Jordan

Για την δημοπρασία που θα ήταν ανοιχτή έως τις 17 Μαΐου γνωρίζατε. Θα αφορούσε τα θρυλικά Nike Air Jordan 1 που κυκλοφόρησαν το 1984 σε σχέδιο του Peter Moore και αποτελούσαν το πέρασμα των sneakers (ή σπορτέξ για την εποχή) από τα γήπεδα στην street μόδα.

Αλλά φυσικά δεν πρόκειται για ένα απλό ζευγάρι που κυκλοφόρησε και τιμήθηκε όσο λίγα. Ο οίκος Sotheby’s αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία το ζευγάρι που φόρεσε ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του NBA σ’ έναν αγώνα του 1985 και οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν να αγγίζει το ποσό των 150.000 δολαρίων. Ωστόσο όταν πρόκειται για τον Michael Jordan, οι εκτιμήσεις είναι πάντα ριψοκίνδυνες.

Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση, ο MJ κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ, με το πιο ιστορικό και θρυλικό μοντέλο όλων των εποχών (που φέρει την υπογραφή του Jordan) να πουλιέται για 560.000 δολάρια. Και επειδή δεν έχουμε όλη την άνεση να ξοδέψουμε μισό εκατομμύριο δολάρια ένα ζευγάρι Air Jordan 1, τότε μπορούμε να βολευτούμε με την τελευταία έκδοση των Air Jordan 1 «Game Royal».

Πηγή: playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων