Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Τα δάκρυα του Κώστα Τσούρου για τον Αντώνη Ρέμο

O δημοσιογράφος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη παραδέχθηκε πρώτη φορά στα «Μεσάνυχτα» το λάθος του και ζήτησε «συγγνώμη» από τον τραγουδιστή

Ο Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων μίλησε για τις συνεντυέξεις που τον δυσκόλεψαν στην καριέρα του. Φυσικά αναφέρθηκε στην πρόσφατη κόντρα του με τον Αλέξη Γεωργούλη και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε αναφερθεί με άσχημα λόγια στον Αντώνη Ρέμο.

Ο Κώστας Τσουρός είπε μεταξύ άλλων για το σκηνικό με τον Αλέξη Γεωργούλη. «Ήταν μια άτυχη στιγμή, τα πράγματα ήρθαν έτσι αλλά νομίζω ότι το διαχειρίστηκα πολύ καλά. Μετά το τέλος της εκπομπής είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, μετά μιλήσαμε ώρες στο τηλέφωνο για να το λύσουμε. Αυτό που έμεινε είναι ότι ήμουν εμπαθής απέναντί του. Εγώ απλά κάνω τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω ότι είχε ακούσει πολλά. Πολλοί συνεντευξιαζόμενοι έρχονται με προκαθορισμένες ερωτήσεις, εγώ δεν το δέχομαι. Αν θέλω να ρωτήσω κάτι θα το κάνω. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που διακόπηκε το γύρισμα και που δεν τελείωσε ποτέ. Ή που συνεχίστηκε αλλά δεν βγήκε προς τα έξω το συμβάν. Δεν είμαι εγώ για να βγάλω τα άπλυτα του καθενός στη φόρα».

Και αποκάλυψε πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη το σκηνικό με τον Αντώνη Ρέμο: «Είναι η μοναδική φορά που έχω μετανιώσει για λεγόμενά μου. Ήταν πολύ άδικο και τα είχα παραφουσκώσει. Δεν το έχω πει ποτέ, δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να απολογηθώ γιατί δεν τον έχω δει τον άνθρωπο από τότε. Είναι ο Αντώνης Ρέμος. Είχα πει πολύ αυστηρά πράγματα και είναι το μόνο για το οποίο έχω αισθανθεί άσχημα. Είχαν φτάσει στα αυτιά μου κάποια πράγματα και δεν ξέρω και αν είναι αλήθεια, αλλά ήταν η μοναδική περίπτωση που έχω μετανιώσει».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων