Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Τα δικαιολογητικά για πρακτική άσκηση φοιτητών στη ΔΕΠΑ

Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. (ΔΕΠΑ) θα προχωρήσει στην υλοποίηση προγράμματος επιμόρφωσης προσφέροντας την δυνατότητα σε μεταπτυχιακούς και/ ή επί πτυχίω φοιτητές να απασχοληθούν (πρακτική εργασία) στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΔΕΠΑ  που σχεδιάστηκε  για μεταπτυχιακούς και/ ή επί πτυχίω φοιτητές είχε ως στόχο να συμβάλει ενεργά  στην κατανόηση και την εξοικείωση των συμμετεχόντων στις αρχές αειφόρου  ανάπτυξης  και  εταιρικής υπευθυνότητας, τόσο σε θεωρητικό, όσο  και σε πρακτικό επίπεδο.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα ¨Ενεργώ για τους Νέους¨ που αποτελεί μέρος της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας της ΔΕΠΑ στον πυλώνα της κοινωνίας φιλοδοξεί όχι μόνο να βοηθήσει στην κατανόηση του θεωρητικού πλαισίου αλλά και καλλιεργήσει νέες δεξιότητες και γνώσεις για το στρατηγικό σχεδιασμό και την πρακτική εφαρμογή των προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δύο επίπεδα συμφωνα με το neolaia.gr:

α) την διοργάνωση μονοήμερης εκπαίδευσης (στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ) σε τελειόφοιτους σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την ΔΕΠΑ, μετά το τέλος της εκπαίδευσης θα ζητηθεί από τους φοιτητές να υλοποιήσουν μια εργασία σχετική με το θέμα της εκπαίδευσης.

β) φοιτητές των οποίων οι εργασίες θα πληρούν τα κριτήρια και θα ξεχωρίσουν για την καινοτομία τους θα βραβευτούν και θα τους δοθεί η δυνατότητα υλοποίησης πρακτικής εργασίας στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ.

Η πρακτική θα έχει διάρκεια για 3-6 μήνες και η απασχόληση θα είναι full-time.

Αποστολή βιογραφικών στο y.vassaki@depa.gr έως 31/1/2015. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τέλος Φεβρουαρίου 2015

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων