Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Τα «φαντάσματα» του ΠΑΟ και του Αλαφούζου

Ο Παναθηναϊκός χάνει κι ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει να τα έχει χαμένα. Νιώθει προδομένος ο υπεύθυνος της διοίκησης του Παναθηναϊκού, αλλά από ποιούς και γιατί…

Νιώθει προδομένος, κυρίως, διότι έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία εναντίον του ποδοσφαιρικού κατεστημένου – όπως ο ίδιος και όλος ο Παναθηναϊκός το χαρακτηρίζει – και φτάνει σε σημείο να βλέπει την ομάδα του να διασύρεται από τη Βέροια, δίχως το «κατεστημένο» να βάλει το χεράκι του και οι παίκτες του ΠΑΟ τα ποδαράκια τους.

Και οι κινήσεις του δείχνουν πλέον άνθρωπο που βρίσκεται σε σύγχυση και πανικό. Αυτή τη φορά δεν φταίει ο Μαρινάκης, η ΕΠΟ, οι διαιτητές και οι παράνομοι πίνακες διαιτησίας. Δεν φταίει η «παράγκα». Αυτή τη φορά φταίνε εσωτερικοί εχθροί.

Φταίνε οι παλιότεροι ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν να παίρνουν αρκετά χρήματα δίχως να το αξίζουν. Φταίνε παλιοί μέτοχοι ή στελέχη (όλων το μυαλό πήγε σε Τζίγκερ και συνεργάτες του με την ανακοίνωση της Δευτέρας) που σκάβουν το λάκο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Φταίνε κάποιοι άγνωστοι Παναθηναϊκοί που βάζουν τον Τσάκα να προκαλεί αναταραχή με τους πρίγκηπες και να δίνει πάλι φρούδες ελπίδες στον κόσμο της ομάδας. Ή που φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές προκειμένου να υποθάλψουν την προσπάθεια της διοίκησης.

Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια είναι ότι για την κατρακύλα της ομάδας ποτέ δεν έφταιγε αυτός που είχε τις τύχες της. Ούτε ο Βαρδινογιάννης, ούτε ο Πατέρας, ούτε ο Βγενόπουλος με τους Γιαννακόπουλους, ούτε τώρα ο Αλαφούζος βλέπουν ευθύνες σε αυτόν που αντικρύζουν στον καθρέφτη τους.

Το κακό για τον Γιάννη Αλαφούζο είναι πως οι προηγούμενοι είχαν βάλει πολλά ή λιγότερα χρήματα ώστε να έχουν δύναμη να πείσουν τον κόσμο της ομάδας ότι μπορούν να διορθώσουν τα λάθη τους. Και το χειρότερο, ότι ούτε εκείνοι γλίτωσαν το κράξιμο κατά την αποχώρησή τους…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων