Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Τα ίδια Μιχαλάκη μου, τα ίδια Πλατινί μου!

Αγριεύει η κόντρα ΕΠΟ-Παναθηναϊκού με αφορμή τη διαιτησία και την αδειοδότηση.

Ο Παναθηναϊκός, μέσω του Βασίλη Κωνσταντίνου, προχώρησε σε μηνύσεις σε βάρος Σαρρή και αρχιδιαιτητών για τις σε βάρος του διαιτησίες, κάνοντας λόγο για εσκεμμένη αλλοίωση των συνθηκών διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Η ΕΠΟ θα ανταπαντήσει με μηνύσεις, ενώ απειλεί με γνωστοποίηση προς την ΟΥΕΦΑ της κίνησης, έστω εκπροσώπου του Παναθηναίκού, να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Τί σημαίνουν όλα αυτά;

Μα πολύ απλά την ίδια, επαναλαμβανόμενη εδώ και χρόνια, ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός να κάνει ενέργειες που έχουν περισσότερο επικοινωνιακό χαρακτήρα, με σκοπό να δείξει ένα ισχυρό πρόσωπο προς τον κόσμο του αλλά και τον «κόσμο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τον οποίο προφανώς είναι απ΄έξω.

Κι η Ομοσπονδία, όπως κάθε φορά που αισθάνεται οποιαδήποτε μορφή απειλής, να βάζει ως ομπρέλα προστασίας την ΟΥΕΦΑ και να προειδοποιεί για συνολική τιμωρία του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής ομάδας σε περίπτωση παραβίασης ή παράκαμψης των ποδοσφαιρικών κανονισμών.

Ο Παναθηναϊκός λέει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος διότι κατήγγειλε βάσει δικαιώματός του τα όσα θεωρεί ότι πρέπει να καταγγείλει, η ΕΠΟ προβάλλει συγκεκριμένα άρθρα του «ποδοσφαιρικού δικαίου» με τα οποία επισημαίνει ότι οι πράσινοι κινδυνεύουν μέχρι και με υποβιβασμό για τις ενέργειές τους.

Πρόβλεψη; Αν ο Παναθηναϊκός πάρει τελικά την άδεια μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος στις αρμόδιες επιτροπές, η κατάσταση θα εκτονωθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, με την ένταση που υπάρχει, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να χρειαστεί παρέμβαση και του ίδιου του… Πλατινί, ώστε να μην ξεφύγει εντελώς το πράγμα…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων