Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Τα κρυφά χαρτιά του Αλαφούζου

Η αίσθηση ότι κάτι έχει αρχίσει να κινείται οικονομικά στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη τις τελευταίες μέρες.

Μπορεί από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου να μην επιβεβαιώνεται κάτι συγκεκριμένο, αλλά κάποια γεγονότα έχουν προκαλέσει…ψάξιμο σε όσους σχετίζονται με κάθε τρόπο με την ομάδα. Κυρίως σε όσους έχουν λαμβάνειν από την εταιρεία.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει δηλώσει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Έχει ανακοινώσει στον ερασιτέχνη ότι υπάρχουν τα χρήματα για να ξεκινήσουν τα έργα στη Λεωφόρο και να επιστρέψει εκεί η ομάδα. Προανήγγειλε και έκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με βάθος δύο μηνών. Διαβεβαίωσε τους ποδοσφαιριστές ότι τον Μάρτιο τα πράγματα θα είναι καλύτερα όσον αφορά στις πληρωμές τους. Γενικώς αφήνει να εννοηθεί ότι λεφτά θα υπάρξουν.

Κι εδώ αρχίζει το…ψάξιμο που λέγαμε. Να μπει δυναμικά ο Βγενόπουλος αποκλείεται, με τους εκπροσώπους του να αποχωρούν από το Δ.Σ. και να κατηγορούν ανοιχτά τον Αλαφούζο για διοικητική αλαζονεία. Να συνδράμει ο Γιαννακόπουλος ειπώθηκε, πλην όμως διαψεύστηκε από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Να επιστρέψει μόνος του, δίχως τους άλλους μετόχους, ο Πολέμης δεν ισχύει. Να έχουν βρεθεί νέοι ισχυροί συμπαίκτες σε πρόσωπα επιφανών Παναθηναϊκών με τους οποίους έχει σχέσεις ο πρόεδρος της ΠΑΕ, δεν προκύπτει από κάπου. Να έχει εξασφαλιστεί δάνειο είναι μία σοβαρή πιθανότητα, μεγαλύτερη από το να έχει αποφασίσει να βάλει ξανά δικά του χρήματα ο επικεφαλής της διοίκησης.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Αλαφούζος έχει κάποιο κρυφό χαρτί, με την συνδρομή παράγοντα που δεν έχει «παίξει» στο μετοχολόγιο του Παναθηναϊκού.

Αλλά μέχρι να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα, το μυστήριο θα συνεχίζεται. Με βασικό στόχο του Αλαφούζου, ετούτη την περίοδο και στη διάρκεια της άνοιξης, να υπάρξει μία όσο το δυνατόν καλύτερη ισορροπία έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να μπει στα πλέι οφ και να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό ειστήριο για την επόμενη σεζόν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων