Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Τα μαζεύει ο Καζάκος – Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν

Να διορθώσει τις δηλώσεις του αναφορικά με το κύμα φυγής των νέων στο εξωτερικό επιχείρησε ο Κώστας Καζάκος σημειώνοντας πως η αναφορά σε «προδότες» δεν αφορούσε αυτούς που φεύγουν αλλά εκείνους που με τις πολιτικές τους, τους οδήγησαν σε φυγή.

«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν να φύγουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καζάκος μετά το σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του με τις οποίες χαρακτήριζε προδότες τους νέους που αποφάσιζαν να φύγουν από την Ελλάδα για να εργαστούν στο εξωτερικό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πράσινο κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα και τον Γ. Γεωργόπουλο ο Κώστας Καζάκος σήμερα υποστήριξε ότι «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του. «Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν».

«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δις ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δις ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», τόνισε.

Δείτε παρακάτω την επίμαχη δήλωση του βουλευτή του ΚΚΕ

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων