Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Tα νέα & δωρεάν παιχνίδια του Ιουνίου για το Playstation 4

Ο Ιούνιος είναι ένας δυνατός μήνας για το ps4. Κυρίως λόγω των παλαιών τίτλων που επιστρέφουν.Ανάμεσα τους το Tekken 7 και το Crash Bandicoot. Αλλά αυτό το μήνα η Sony ήταν και καλή με τους πελάτες της και για τους κατόχους της ps plus θα υπάρχουν πανέμορφα δώρα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν αυτό το μήνα είναι Tekken 7 (με την υπέροχη collectors edition του στις 2 Ιουνίου), η νέα αποκλειστικότητα του Ps4 Dark Rose Valkyrie (στις 6 Ιουνίου), The Elder Scrolls Online Morrowind (στις 6 Ιουνίου επίσης), Wipeout Omega Collection (στις 6 Ιουνίου) το Dirt 4 (στις 9 Ιουνίου), το Final Fantasy XIV: Stormblood (στις 20 Ιουνίου) , το GOD WARS Future Past  (στις 23 Ιουνίου),  το Dead by Deadlight % Valkyria Revolution (στις 27 Ιουνίου) και τέλος στις 30 Ιουνίου Crash Bandicoot N.Sane Trilogy η μεγαλύτερη επιστροφή όλων των εποχων στο χώρο του gaming με τις προπαραγγελίες να έχουν φτάσει ήδη στα ύψη.

Τα δωρεάν παιχνίδια αυτού του μήνα είναι μία απο τις ωραιότερες δημιουργίες του ps4 το Life is Strange (ήδη ετοιμάζεται το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού) και το The Killing floor 2.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων