Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Τα πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το iOS 8

Το καινούργιο λογισμικό iOS8 έχει ήδη κυκλοφορήσει και κρύβει αρκετές εκπλήξεις για τους χρήστες. Παρακάτω θα δείτε τη ”χρυσή” πεντάδα με τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις δυνατότητες του νέου αναβαθμισμένου λογισμικού.

Εφαρμογές και μπαταρία
Με το iOS 8, θα είστε σε θέση να σώσετε την μπαταρία του τηλεφώνου σας υπολογίζοντας εφαρμογές «καίνε» περισσότερη ενέργεια. Για να δείτε αυτή τη λίστα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Χρήση> Χρήση μπαταρίας. Και δείτε ποιες εφαρμογές έχουν χρησιμοποιήσει την πιο πολύ μπαταρία τις τελευταίες 24 ώρες ή τις τελευταίες 7 ημέρες.

Δείτε όλα τα συνημμένα των μηνυμάτων σας
Θέλετε να ξαναβρείτε αυτή την αξιολάτρευτη φωτό που σας έστειλε ο φίλος σας πριν από 6 μήνες; Με το iOS 8 μπορείτε. Αν κάνετε κλικ στο τμήμα λεπτομέρειες ενός μηνύματος, μπορείτε να δείτε όλα τα συνημμένα με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε διαγράψει το μήνυμα.

Ρυθμίστε την κοινοποίηση
Εάν είστε συχνός χρήστης των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το νέο iOS 8 μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Απλά επιλέξτε σε ποια κοινωνική εφαρμογή θέλετε να μοιραστείτε τα αρχεία σας.

HTML tutorial

iCloud Drive
Κάνει το ντεμπούτο του στο iOS8 και επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν αρχεία φωτογραφίες και κείμενα. Λειτουργεί περίπου όπως το Dropbox

LearnList Collect
Θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σερφάρετε από το κινητό σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων