Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Τα ρίχνουν όλα στο Στουρνάρα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Στο στόχαστρο της κριτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ βρίσκεται εσχάτως ο Γιάννης Στουρνάρας.

Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι χαρακτηρίζουν επιεικώς απαράδεκτη την απόλυτη ταύτιση του υπουργού Οικονομικών με τους χειρισμούς του Μαξίμου στο θέμα της ΕΡΤ και θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι εάν η κυβέρνηση επιβιώσει θα τεθεί και από τα δύο κόμματα ζήτημα παραμονής του στο υπουργείο…

Η τελευταία επιτυχία του κ. Στουρνάρα ήταν να διβάσει με τρόπο που το βολεύει την απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ δηλώνοντας μάλιστα την ικανοποίησή του για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ο υπουργός Οικονομικών (κληρονόμος της ΕΡΤ) όχι μόνο άδειασε τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη αλλά πήρε σαφώς θέση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Στο τέλος δε εξέφρασε την πεποίθήσή του ότι σήμερα (Τετάρτη) θα εξευρεθεί λύση στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, θέμα όμως για το οποίο δεν δικαιούται να παίρνει δημόσια θέση ο υπουργός Οικονομικών λόγω της θεσμικής του θέσης.

Ο Γιάννης Στουρνάρας άκουσε τα εξ αμάξης στο Μαξίμου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την άστοχη πρωτοβουλία του να αποστείλει email με απειλές για κλείσιμο όσων μέσων αναμεταδίδουν το τωρινό προγραμμα της ΕΡΤ από τους απολυμένους εργαζόμενους.

Οι φωνές ήταν τόσο δυνατές που σείστηκαν ακόμη και τα κάδρα στους τοίχους του Μαξίμου…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων