Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Τα σεμινάρια του ΚΕΔΙΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων-ΚΕΔΙΣΑ στις 27-28 Μαρτίου 2018 με θέμα:«Πληροφόρηση & Κυβερνο-ασφάλεια».

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Ιωάννης Κωνσταντόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων & Οικονομικής Διπλωματίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ο Δρ. Ανδρέας Λιαρόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων & Στρατηγικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Aegean College στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του επί της οδού Πανεπιστημίου 17 στην Αθήνα. Το ΚΕΔΙΣΑ σεβόμενο την δύσκολη οικονομική συγκυρία διοργάνωσε το εκπαιδευτικό σεμινάριο για μία ακόμη φορά με εξαιρετικά φιλικές τιμές για εργαζόμενους και φοιτητές.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο όπου αναλύθηκαν οι πολύπλευρες πτυχές των εννοιών της Πληροφόρησης, του Κυβερνο-χώρου και της Κυβερνο-ασφάλειας. Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγήθηκαν στους συμμετέχοντες πιστοποιητικά παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό σε CD.

Το ΚΕΔΙΣΑ συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία με γνώμονα την προαγωγή και μετάδοση της επιστημονικής γνώσης και την παροχή ευκαιριών σε φοιτητές και νέους επιστήμονες του κλάδου της Στρατηγικής και των Διεθνών Σχέσεων.

Πηγή

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων