Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα σκυλιά του νεκρού Καναδού στρατιώτη τον περιμένουν να γυρίσει(ΦΩΤΟ)

Έχουν περάσει πολλές ώρες από την τελευταία φορά που το αφεντικό τους τα αποχαιρέτησε για να πάει στη δουλειά του και οι πιστοί φίλοι του στρατιώτη Νέιθαν Σιρίλο, φαίνεται πώς αισθάνονται  ότι κάτι δεν πάει καλά.

Με ύφος θλιμμένο τα δύο σκυλάκια του 24χρονου, ο οποίος φρουρούσε το Μνημείο των Πεσόντων στην Οτάβα του Καναδά και  έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης από τα πυρά του Μικέλ Ζέα-Μπιμπό, περιμένουν ακόμη το αφεντικό τους να επιστρέψει.

Φωτορεπόρτερ αλλά και πολλοί πολίτες που βρέθηκαν τις τελευταίες ώρες έξω από το σπίτι του άτυχου στρατιώτη στο Χάμιλτον του Οντάριο, συγκλονίστηκαν όταν είδαν τα δύο ζώα να περιμένουν «κολλημένα» κάτω από τον φράχτη του σπιτιού του, κοιτώντας θλιμμένα τους περαστικούς.

sirilo 3 sirilo 5

Σε μια σειρά από συγκινητικές φωτογραφίες τα δύο σκυλάκια απεικονίζονται να περιμένουν ανήσυχα να γυρίσει το αφεντικό τους, που τόσο πολύ τα αγαπούσε, ενώ γύρω από το σπίτι, ο φράχτης έχει «πλημμυρίσει» από κάρτες, λουλούδια και μηνύματα για τον άτυχο νέο.

sirilo 4

Άλλωστε, ο Νέιθαν Σιρίλο φρόντιζε να δείχνει συχνά στους φίλους του στο Διαδίκτυο πόσο λάτρευε τους πιστούς φίλους και φύλακές του με τις φωτογραφίες που συχνά αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

sirilo 2

Σημειώνεται ότι o Σιρίλο ήταν έφεδρος οπλίτης και πατέρας ενός παιδιού…

sirilo s

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων