Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τo Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπει το ζώδιο σου για αυτό το Σαββατοκύριακο;

ΚΡΙΟΣ

Μια καινούρια συνεργασία μπορεί να προκύψει μέσα στο διήμερο και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές. Φροντίστε να εκπέμπετε την απαραίτητη σιγουριά ενώ διαπραγματεύεστε και δώστε έμφαση στις υπηρεσίες σας. Ταξίδια, και εκδρομές θα πρέπει να γίνουν αποφεύγοντας τις σπατάλες. Κρατήστε ένα μέτρο, ώστε να μη μετανιώσετε αργότερα για τις πράξεις σας. Ιδανική εποχή για αλλαγή κατοικίας και για ανακαίνιση του χώρου σας. Τώρα που ο καιρός βοηθάει, μπορείτε πολύ πιο εύκολα να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και να αρχίζετε να οργανώνεστε για το Φθινόπωρο. Εσείς που δεν έχετε τέτοιου είδους προβληματισμούς, ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι θα συνδυάσετε δουλειά με διασκέδαση και θα βγείτε διπλά ωφελημένοι. Ωστόσο, καλό είναι να αφήσετε για κάποιες ώρες στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα, ώστε να απολαύσετε στιγμές ξεκούρασης. Εμπορικές και οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται και είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσετε σχετικά με νέες επενδύσεις. Θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν κυρίως και μπορεί να αντιμετωπίσετε μια μικρή δυσκολία μέχρι να συνηθίσουν και πάλι στους ρυθμούς της καθημερινότητας, ενδεχομένως να προετοιμάζονται ψυχολογικά για τις πρώτες μέρες του σχολείου και είναι λίγο δύσκολη η προσαρμογή τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ενισχύονται τα οικονομικά σας μέσα στο διήμερο και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Πολλές οι επαφές, καινούρια άτομα θα ενημερωθούν σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και γενικά είναι ένα θετικό διάστημα για τα επαγγελματικά σας. Ιδανική εποχή για prive διακοπές.
Έχετε ερωτευτεί ένα νέο πρόσωπο, αλλά υπάρχουν ορισμένα θέματα που σας προκαλούν ενδοιασμούς. Ενδεχομένως να είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας, ή το γεγονός ότι είναι από άλλη πόλη ή χώρα. Επειδή είστε αισθηματίες, αφήστε λίγο το χρόνο να δείξει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρχίζουν να μπαίνουν αργά αλλά σταθερά σε μια φυσιολογική ροή τα επαγγελματικά σας, οι ιδέες σας είναι πολλές και θέλετε να τις υλοποιήσετε άμεσα, όμως καλό είναι, να μη βιάζεστε. Όσες φορές κάνατε σπασμωδικές ενέργειες, δεν σας βγήκαν σε καλό. Μέσα στο διήμερο θα ολοκληρώσετε ένα έργο και θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας. Κρατήστε άμυνες. Κάποιος/α σας παίζει έντονα, δεν μπορείτε όμως να καταλάβετε τι ακριβώς θέλει από εσάς. Τι άλλο να θέλει δηλαδή;.. Ανταποκριθείτε στο ερωτικό κάλεσμα και μην το καθυστερείτε. Υπάρχει κίνδυνος να ξενερώσει άσχημα το ενδιαφερόμενο πρόσωπο και να γίνει Λούης. Ευνοϊκή εποχή για τα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ

Η έγνοια σας είναι η ευημερία της οικογένειας και η ικανοποίηση που παίρνετε όταν βλέπετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα χαρούμενα, σας δίνει την απαραίτητη ώθηση για να συνεχίζετε τις προσπάθειες σας. Τώρα που οι συνθήκες είναι πιο αρμονικές και δεν αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προβλήματα, ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας ανάγκες. Κι αν δεν έχετε ταξιδέψει φέτος εσείς του πρώτου δεκαημέρου, κι αν δεν έχετε αλλάξει παραστάσεις. Ωστόσο, δεν έχετε κουραστεί και συνεχίζετε τις εξορμήσεις. Καινούρια πρόσωπα έρχονται για να μείνουν στη ζωή σας και φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης. Σχέση/γάμος, είναι σε αρμονία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ξύνετε πληγές που μπορούν να πυροδοτήσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Όλη την εβδομάδα κοπιάζετε για να πιάσετε τους στόχους σας και είστε ήδη εξουθενωμένοι. Φροντίστε μέσα στο διήμερο να εξοικονομήσετε χρόνο για την προσωπική σας απόλαυση και μην αναλώνεστε με οτιδήποτε δυσάρεστο. Ιδανική εποχή για εκδρομές στη φύση. Την Κυριακή, εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στο ζώδιό σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία θα είναι πέρα από τα συνηθισμένα. Μπορείτε να εκφράσετε άφοβα τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και έχετε τον τρόπο σας για να το κερδίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Στον τομέα των συνεργασιών υπάρχουν ορισμένα εμπόδια που δοκιμάζουν τις αντοχές σας και είναι πολύ εύκολο να πέσετε σε μία παγίδα. Η ανάγκη σας να βρείτε λύσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, μπορεί να σας κάνει ανυπόμονους και απαιτητικούς. Μην αφήνετε τον πανικό να καθοδηγεί τις σκέψεις και τις ενέργειες σαςΈχετε αποφασίσει να κάνετε το μεγάλο βήμα για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό. Είναι μία εποχή ευχάριστων αλλαγών όσον αφορά την προσωπική σας ζωή και εκεί πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Οι ελεύθεροι, φανείτε πιο δεκτικοί για νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρότι είστε καλοί στο να ψυχολογείτε τους άλλους, παρασύρεστε από την ανάγκη σας να γραπωθείτε από κάποιον για να ενώσετε τις δυνάμεις σας και τελικά θολώνει η κρίση σας. Τις επιπτώσεις τις έχετε βιώσει επανειλημμένα, αλλά ακόμα είστε με ερωτηματικό σχετικά με τις συνεργασίες σας. Μην αφήνετε το συναίσθημα να σας καθοδηγεί. Είναι κακός σύμβουλος.Δεν έχετε πολλή διάθεση για να κάνετε κάτι διαφορετικό. Διαφορετικά είναι τα γεγονότα από ό,τι περιμένατε και είστε αρκετά προβληματισμένοι. Ωστόσο, με το να χαλιέστε και να παύετε να ζείτε, δεν κερδίζετε απολύτως τίποτε. Δώστε έμφαση στις μικρές καθημερινές χαρές και μην γκρινιάζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ επικοινωνιακό προβλέπεται το διήμερο και μπορείτε μέσα από συζητήσεις με τα κατάλληλα άτομα, να βρείτε μια νέα και πιο συμφέρουσα κατεύθυνση. Μην αφήσετε τον συναισθηματισμό σας να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδό σας. Σκεφτείτε τις δυσκολίες που βιώνετε κατά καιρούς και αφήστε το ένστικτο της αυτοσυντήρισης να σας καθοδηγήσει. Μια νέα εποχή ξεκινά για τα αισθηματικά σας, το θέμα είναι, κατά πόσο είστε έτοιμοι να δεχτείτε και να αγκαλιάσετε τα καινούρια δεδομένα. Ενδεχομένως να είστε επιφυλακτικοί και να έχετε έντονες τάσεις να τα ισοπεδώνετε όλα. Ωστόσο, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Μην αντιστέκεστε στην ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα σπιτιού και οργάνωσης. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα ταξιδιών και εξορμήσεων, θέλετε πλέον να βάλετε μια τάξη και να βρείτε τους χαμένους σας ρυθμούς, χωρίς να κάνετε απαραίτητα κάτι που θα σας βάλει σε διαδικασία αγκαρίας. Αξιολογήστε με την ησυχία σας μια νέα πρόταση συνεργασίας.Αυτό που αναζητάτε μέσα από τις σχέσεις σας, είναι η πραγματική επαφή και επικοινωνία και όταν δεν ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας, είστε μες στην απογοήτευση. Δώστε έμφαση σε συναντήσεις με άτομα που αισθάνεστε άνετα για να συζητήσετε επί παντός επιστητού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξοικονομήστε χρόνο και δυνάμεις για τις προσωπικές σας ανάγκες και δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κοινωνικές υποχρεώσεις καθώς και επαγγελματικά θέματα που δε έχουν τελειωμό, έχουν ως αποτέλεσμα να απομακρύνεστε ολοένα και περισσότερο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μία εκδρομή τη φύση είναι απαραίτητη.Έχετε κουραστεί να ακούτε από όλους γύρω σας πώς πέρασαν το Καλοκαίρι, πού πήγαν και τι έκαναν και δεν είναι λίγες οι στιγμές που μπορεί α αισθάνεστε άβολα. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν ακολουθείτε το ρεύμα δεν είναι μεμπτό και ίσα – ίσα θα έπρεπε να σας κάνει να χαίρεστε που δεν εντάσσεστε στο πλήθος.

ΙΧΘΥΣ

Ενώ συνήθως φιλτράρετε πολύ προσεχτικά αυτά που ακούτε και δεν πείθεστε εύκολα, αυτήν την εποχή είστε λίγο ευάλωτοι καθώς αναζητάτε τα κατάλληλα άτομα που θα μπορούσατε να κάνετε μία συνεργασία και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια από δυνητικούς συνεργάτες. Κρατήστε μικρό καλάθι. Οι ανασφάλειες σας όταν βγαίνουν στην επιφάνεια προκαλούν τεράστια προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Αν δεν καταφέρετε να κοντρολάρετε όλα αυτά τα συναισθήματα που σας καθηλώνουν, ίσως είναι καιρός να στραφείτε στη βοήθεια ενός ψυχολόγου, ώστε να βρείτε

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων