Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017..

Κριός

Οι ανησυχίες θα αναπτύσσονται γρήγορα σήμερα. Μην προσβάλλεστε εύκολα. Χρειάζεστε χρόνο για να είστε σίγουροι ότι οι αμφιβολίες σας είναι πραγματικές. Μην προβείτε σε κατηγορίες εκτός και είστε 100% σίγουροι αλλιώς θα ξεκινήσετε μια διαμάχη. Οι περίπλοκες σχέσεις γύρω σας δεν σας ταιριάζουν καθόλου. Θα αισθάνεστε αναγκασμένοι να έχετε τον ρόλο του μεσάζοντα.

Ταύρος

Θα έχετε μια ακαταμάχητη ανάγκη να κάνετε την παρουσία και τον αυθορμητισμό σας αισθητά. Ούτε εσείς ούτε ο/η σύντροφός σας δεν θα έχετε λόγο να το μετανιώσετε. Η κατάσταση είναι ιδανική για να κάνετε έναν διάλογο που φαίνεται δύσκολος. Θα μπορέσετε να επιλύσετε πολλά.

Δίδυμοι

Αφήνετε τις επιθυμίες σας να βασιλεύουν όπως και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Λίγη τρέλα μπαίνει στην ερωτική σας ζωή και σας κάνει χαρούμενους. Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να επηρεαστεί από τα συναισθήματά σας. Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι καλή. Θα είστε ο εαυτός σας με τους γύρω σας.

Καρκίνος

Θα αισθάνεστε πιο ανοιχτοί σε σκέψεις και προτάσεις από ότι συνήθως. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην πάρετε κάποια αθώα σχόλια τοις μετρητοίς. Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι σήμερα. Αρκετά φυσικά βάζετε τις σωστές βάσεις σήμερα για μια καλύτερη ζωή. Προχωρήστε.

Λέων

Καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί με την διαίσθησή σας. Είναι καλύτερα να βασίζετε τα πράγματα στην πραγματικότητα. Πρέπει να διστάζετε μερικές φορές πριν υιοθετήσετε μια απόλυτη στάση. Η σωστή στιγμή δεν έχει φθάσει ακόμα. Σας αρέσει να προκαλείτε καταστάσεις. Να είστε προσεκτικοί καθώς τα λόγια σας είναι πιο έντονα από όσο νομίζετε.

Παρθένος

Κάποιες απρόσμενες συναντήσεις θα σας κάνουν να σκεφθείτε διαφορετικά. Μην παρασυρθείτε όμως. Μιλήστε με έναν φίλο. Θα δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα αν μπορέσετε να τα δείτε αντικειμενικά. Η κοινωνική σας φύση σας φέρνει τύχη. Μην διστάσετε να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση.

Ζυγός

Ο ουρανός είναι καθαρός πάνω από την ερωτική σας ζωή σήμερα. Δικαιούστε να ελπίζετε για τα πάντα είστε έτοιμοι για όλα. Μπορείτε να προχωρήσετε. Αν να ανησυχείτε καλύτερα να είστε τολμηροί. Σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις αφήστε τον εαυτό σας να οδηγηθεί από τις αισθήσεις σας. Δεν θα σας απογοητεύσουν σήμερα.

Σκορπιός

Θα έχετε ένα δυσάρεστο συναίσθημα ότι ο/η σύντροφός σας θέλει να σας πιέσει περισσότερο. Εσείς μπορείτε να αρνηθείτε να συμμετέχετε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Τίποτα δεν σας σταματά. Κανένας δεν θα μπορεί να σας κλέψει την λάμψη σας σήμερα. Θα είστε γενικά σε μια πολύ ευχάριστη διάθεση και ατμόσφαιρα.

Τοξότης

Η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη και οι γύρω σας αισθάνονται καλά που σας βλέπουν τόσο ικανοποιημένους και σίγουρους για το μέλλον. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αγαπηθεί. Ένα ευνοϊκό κύμα τύχης θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας αλλά και των γύρω σας.

Αιγόκερως

Κάνετε επαφές που γίνονται πιο έντονες και με περισσότερο πάθος. Το θολό τοπίο και η αβεβαιότητα εξαφανίζονται από την ερωτική σας ζωή και εσείς θα ξέρετε προς τα που κινείστε. Δεν θα πάρετε τίποτα σοβαρά και δεν θα υπερβάλλετε για τίποτα. Είστε πολύ χαλαροί και ήρεμοι.

Υδροχόος

Η ενστικτώδης ενθουσιασμός σας θα εκτιμηθεί. Αποφύγετε την εξάντληση καθώς δεν θα σας οδηγήσει πουθενά και θα σας εκνευρίσει πολύ. Αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι. Μην πάρετε καθόλου τελικές αποφάσεις. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να είστε χαρούμενοι και ανάλαφροι. Θα είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε σοβαρά την δουλειά σας καθώς θα έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε.

Ιχθύες

Θα δείξετε ότι είστε ικανοί και γεμάτοι αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνεστε απαισιόδοξοι με τα κοντινά σας άτομα. Μπορούν να το αισθανθούν. Κάνετε ένα βήμα πίσω σχετικά με την πορεία των σχεδίων σας. Αυτό είναι που σας βοηθά να πάρετε σοβαρές και υγιείς αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σας

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων