Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Η κατανόησή σας θα κάνει θαύματα και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια καλή ατμόσφαιρα γύρω σας. Αυτό είναι σημαντικό. Θα καταφέρετε να εξομαλύνετε κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε κάποιο άτομο σήμερα. Είναι καιρός να κάνετε ανακωχή και να μάθετε από τις εμπειρίες.

Ταύρος

Είναι καιρός να προχωρήσετε αν είστε σε σχέση. Η ερωτική σας ζωή είναι σε αρμονία. Αν είστε ελεύθεροι μια συνάντηση θα απομακρύνει τις αμφιβολίες σας. Η κοινωνική σας φύση θα σας φέρει τύχη. Μην διστάσετε να προχωρήσετε σε νέες σχέσεις και επαφές.

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να κοιτάξετε τον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε την κριτική που σας έχει γίνει. Αν δεν είστε τόσο ευαίσθητοι θα κερδίσετε. Οι παλιές αναμνήσεις θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Θα αισθάνεστε καλά με την ικανότητά σας να μένετε πίσω από γεγονότα και οι γύρω σας θα σας εμπιστεύονται.

Καρκίνος

Δεν θα είστε διακριτικοί όταν θα πρέπει να δείξετε τις επιθυμίες σας σήμερα. Ο τρόπος σας θα είναι αφοπλιστικός και αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε νέες κατακτήσεις και επιτυχίες. Να είστε ο εαυτός σας. Δεν μπορείτε να περιμένετε ότι θα αλλάξει το μέλλον σας εντελώς. Η παρέμβαση ενός φίλου θα είναι ωφέλιμη.

Λέων

Θα έχετε έμπνευση να προχωρήσετε σε μια ρομαντική απόδραση. Βγείτε από την καθημερινότητά σας και συναντήστε νέα άτομα. Οι χαλαρωτικές δραστηριότητές σας θα συνδέονται σήμερα με την ερωτική σας ζωή. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια για τις ανησυχίες σας σήμερα. Θα ωφεληθείτε.

Παρθένος

Η τρυφερότητα θα κάνει μεγάλη επιστροφή στις στενές σας σχέσεις. Μια συζήτηση με τον/την σύντροφός σας θα απομακρύνει εντελώς τις αμφιβολίες σας. Μην κάνετε νέα αρχή χωρίς να έχετε ξεκαθαρίσει το παρελθόν. Θα θέλετε να προχωρήσετε με ένα σχέδιο. Κάντε ότι μπορείτε και η τύχη θα είναι στο πλευρό σας

Ζυγός

Δεν θα έχετε πρόβλημα να είστε θετικοί. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε και μην προσπαθήσετε να κάνετε λεπτομερείς συζητήσεις με τα κοντινά σας άτομα. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων. Θα έχετε αυτοπεποίθηση σήμερα. Θα δείτε ότι ένα από τα όνειρά σας αρχίζει να πραγματοποιείται.

Σκορπιός

Οι ανταλλαγές με τα κοντινά σας άτομα είναι πολύ καλές και είναι καιρός να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή. Ξεκαθαρίστε την επικοινωνία σας και μιλήστε για τις ελπίδες σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε ένα λάθος. Μάλλον θα έχετε και κάποια καλά νέα που θα φτιάξουν την διάθεσή σας.

Τοξότης

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συναισθηματικές εξάρσεις του/της συντρόφου σας. Δεν είναι απαραιτήτως δικό σας λάθος και μην παίρνετε τα πάντα κυριολεκτικά. Επικεντρωθείτε στην ικανότητά σας να παραμένετε ψύχραιμοι. Μάλλον θα μάθετε κάποια καλά νέα και θα απελευθερωθείτε από κάποια ανησυχία. Θα μπορείτε να προχωρήσετε

Αιγόκερως

Κάποια αντρική επιρροή σας προσφέρει νέες απολαύσεις σήμερα. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και θα κερδίσετε από την νέα οπτική σας απέναντι στον έρωτα. Τα άστρα θα ενισχύσουν τις προσωπικές σας συζητήσεις σήμερα. Τώρα είναι καιρός να ενισχύσετε τις σχέσεις σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις.

Υδροχόος

Η φινέτσα σας θα είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας. Θα μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας και θα γίνετε κατανοητοί χωρίς να προσβάλλετε τον/την σύντροφό σας. Οι νέες συναντήσεις είναι πολλά υποσχόμενες. Οι πεποιθήσεις σας είναι μεταδοτικές και θα πρέπει να πείτε την γνώμη σας ελεύθερα σήμερα. Θα είστε σαφείς και κατανοητοί.

Ιχθύες

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να ζήσετε τα όνειρά σας. Η τρυφερότητα είναι στο πρόγραμμά σας και θα είστε αφοπλιστικοί. Θα έχετε την τάση όμως να πιέζετε πολύ τις καταστάσεις. Να έχετε τακτική και προσεκτική προσέγγιση. Το να μένετε στο παρελθόν δεν σας βοηθά με τα σχέδιά σας. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα και θα μπορείτε να προχωρήσετε και να προοδεύσετε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων