Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια που διανύουν την καλύτερη εβδομάδα

Η αστρολογία επιβεβαιώνεται σε ένα άλλο επίπεδο αυτή τη στιγμή. Η ενέργεια είναι χαοτική και μπορεί να νιώσεις ότι σε σπρώχνει σε τόσες πολλές κατευθύνσεις την ίδια στιγμή. Παρά τα όσα συμβαίνουν, υπάρχει πάντα ομορφιά στην ομίχλη. Αν νιώθεις αυτή την ομορφιά είναι γιατί ανήκεις στα ζώδια που διανύουν την καλύτερη εβδομάδα τους -χθες, μιλήσαμε και για αυτά που θα περάσουν δύσκολα. Για τα παρακάτω τρία ζώδια θα υπάρχει ανταμοιβή γιατί, παρόλο που το σύμπαν αυτή τη στιγμή είναι σε κατάσταση τρέλας. νιώθουν αισιοδοξία για όσα έρχονται. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά.

Δίδυμος

Αν κάποιος βρίσκει τρόπο για να διασκεδάσει και να γελάσει μέσα στις δύσκολες στιγμές, σίγουρα είσαι εσύ. Το παιδί μέσα σου βγαίνει προς τα έξω και είναι έτοιμο να παίξει, για αυτό θυμήσου να περνάς καλά και να χαίρεσαι ακόμα κι όταν η κατάσταση δεν μοιάζει ιδανική. Άνοιξε την καρδιά σου στους άλλους ανθρώπους, δες πόσο όμορφος είναι ο κόσμος και να θυμάσαι να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα: κάνε πλάκα. Το γέλιο είναι η καλύτερη θεραπεία και θεραπεύεις τους άλλους με την αίσθηση του χιούμορ σου, δεξιά κι αριστερά. Νιώσε άνετα με τον εαυτό σου και αφέσου στο να είσαι εσύ.

Παρθένος

Έχεις πολλούς λόγους να νιώθεις ενθουσιασμένη αλλά ο μεγαλύτερος είναι ότι η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου στις 2 Οκτωβρίου και ξεκινάει μια από τις πιο διασκεδαστικές και πολυτελείς διελεύσεις. Ελκύεις θαυμασμό και λατρεία όπου κι αν πας, για αυτό δώσε προσοχή στο πώς οι άνθρωποι προσπαθούν να σε κολακέψουν και να περάσουν χρόνο μαζί σου. Επίσης, νιώθεις περισσότερο ζωντανή με τον εαυτό σου καθώς αυτή η διέλευση σου θυμήσου όλους τους λόγους που πρέπει να σε αγαπάς. Από όλα τα κομπλιμέντα που θα δεχθείς, αυτά που δίνεις εσύ στον εαυτό σου θα έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με την συντροφικότητα, θα αλλάξει τον κόσμο σου την 1η Οκτώβρη όταν και θα ξεκινήσει ο μήνας με μία απίστευτα τρυφερή και συμπονετική σημείωση. Νιώθεις περισσότερο συγκεντρωμένη από ποτέ στο ποια μπορείς να είσαι για τους άλλους παρά για σένα. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση των άλλων και ακούμπησε στην πλευρά της ενσυναίσθησης. Θα σε βοηθήσει να καθοδηγήσεις τις συγκρούσεις πιο εύκολα αλλά θα φέρει και περισσότερη αγάπη στο σύμπαν σου και θα σε βοηθήσει να δυναμώσεις τις σχέσεις σου. Βρες μια ισορροπία ανάμεσα στο βάζω όρια και ανοίγω την καρδιά μου. Εξάλλου, το να κρατάς την ισορροπία είναι αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων