Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα 24/7/21 – Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Zώδια 24 Ιουλίου 2021 και το ημερήσιο ωροσκόπιο σου. Μάθε αν είναι ευνοϊκή η σημερινή ημέρα και πως τα άστρα επηρεάζουν τα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σου.

Κριός

Σήμερα σου βγαίνει η επιθυμία να ξεφύγεις από τα σοβαρά και καθημερινά, να το ρίξεις λίγο έξω, και να βρεις διεξόδους για αποφόρτιση και διασκέδαση. Προσπάθησε παράλληλα με όσα έχεις να κάνεις, να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στο ταίρι σου και σε σένα, για να μην αφήσεις να σας αποξενώσουν οι υποχρεώσεις. Οργάνωσε μια μικρή απόδραση με τους δυο σας και τους φίλους σας, που θα σε ξεκουράσει, ιδίως σήμερα που σε ευνοούν τα Άστρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ξαφνικό γεγονός θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, για εσάς που είστε ήδη σε σχέση ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικής πρότασης. Κάποιοι απ’ εσάς ίσως πάρετε την απόφαση να περάσετε σε επισημοποιήσεις, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας. Για τους μοναχικούς θα εμφανιστεί πρόσωπο που αν δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, τότε θα ανοιχτεί σταθερή πορεία μακροχρόνιας εξέλιξης, πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε αποφασιστικά.

Ταύρος

Οι πιο κακοί σύμβουλοι, για την συμπεριφορά σου σήμερα, είναι τα τεντωμένα νεύρα και το κλείσιμο στο καβούκι σου, που σε φέρνουν επικίνδυνα κοντά σε παρεξηγήσεις και τσακωμούς. Απόφυγε να αντιδράσεις κάτω από την πίεση του εκνευρισμού σου για να μην βρεθείς στριμωγμένος/η στην γωνία. Ευτυχώς σου συμπαραστέκεται το ταίρι σου, που όμως δεν είναι ο σάκος του μποξ σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εδραίωση σχέσεων, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε σε ξεκίνημα επαφών και συναντήσεων με καινούργιο πρόσωπο, να ξέρετε πως η κατάληξη σας θα είναι δεσμός και μάλιστα σταθερός. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Το ταίρι που διατηρείτε δίπλα σας θα σας εκδηλώσει πιστή αγάπη και εμπιστοσύνη, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε αναλόγως.

Δίδυμος

Σήμερα οι δραστηριότητες σου διαδέχονται η μια την άλλη, αφού η ενεργητικότητα σου κτυπάει κόκκινο. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου διεγείρει την διάθεση για επικοινωνία, τηλεφωνήματα, επαφές, επισκέψεις με το ταίρι σου, βγείτε και ανανεωθείτε με ψώνια έστω, σε όλους αρέσουν. Θα ενδιαφερθείς να μάθεις τα νέα απ’ όσους επικοινωνείς και παράλληλα τους κρατάς ενήμερους και συ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τακτική, οργάνωση και στόχευση θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας, έρχεται δέσμευση και συναισθηματική ισορροπία. Οι συναντήσεις σας και οι συνομιλίες σας θα πορευτούν με σοβαρότητα και απόλυτη σταθερότητα χωρίς αμφισβητήσεις και έλλειψη εμπιστοσύνης. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ίσως να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για επισημοποιήσεις. Προετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές συζητήσεις με εξομολογήσεις και απρόσμενες αποκαλύψεις.

Καρκίνος

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σε ρίχνει ψυχολογικά, επειδή έχεις επικεντρωθεί στις ανησυχίες σου για τα οικονομικά και το πώς θα μπορούσες να τα βελτιώσεις. Αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν ενεργήσεις παρορμητικά κάτω από την πίεση που σου δημιουργεί το άγχος, οι αποφάσεις σου θα είναι λογικές και θα αποφύγεις λάθη που κρύβονται στα ψιλά γράμματα. Μην αφήσεις την κακή ψυχολογική σου κατάσταση να επηρεάσει την σχέση με το ταίρι σου, αν όμως δεν είσαι σε σχέση, μια νέα κατάκτηση θα σου ανεβάσει το ηθικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, μια τολμηρή σας εξομολόγηση ή πρόταση θα σας οδηγήσει σε σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό. Κάντε το βήμα να περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός, δεν θα υπάρξουν αρνητικά ενδεχόμενα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και επανένωσης, γι’ αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, θα είναι σωστή η επιλογή σας να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Λέων

Σήμερα είσαι κάπως εγωκεντρικός/η, κάπως έχεις φορτωθεί έντονα συναισθήματα, και καλά και κακά, που τα εξαπολύεις παντού. Βέβαια, το πρώτο πρόσωπο που τα εισπράττει είναι το ταίρι σου, με το οποίο να μην το παρακάνεις, και κατόπιν οι γύρω σου, που ο καθένας τους τα ακούει από σένα κατά την δική σου αίσθηση δικαιοσύνης, είτε χοντρά, είτε ευχαρίστα, όπως αναλογεί στον καθένα. Βάλε όμως κάποιο φίλτρο στις εκδηλώσεις σου, για να μην υπάρχουν στενοχώριες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα θελήσετε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η τακτική σας θα είναι μεθοδική, οι πράξεις σας συνετές και ώριμες. Συναισθηματική ικανοποίηση θα λάβετε κατόπιν προσωπικής συζήτησης με συγκεκριμένο άτομο που τον τελευταίο καιρό υπήρχαν σκαμπανεβάσματα μεταξύ σας. Για εσάς τους ελεύθερους και από καιρό μόνους θα υπάρξει απρόοπτη πρόκληση που θα διαφοροποιήσει το μέλλον σας, τα βήματα σας θα είναι σταθερά και βάσιμα.

Παρθένος

Σε καταλαμβάνει μια περίεργη ανασφάλεια, καθώς βασίζεται σε σκέψεις, που ευτυχώς για σένα, είναι τελείως ανεδαφικές. Αυτό όμως σε ρίχνει ψυχολογικά με αποτέλεσμα να νοιώθεις αδικαιολόγητα κούραση και αδυναμία, αλλά και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Πράγμα που δεν πρέπει να το δείξεις για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις και παρεξηγήσεις, κυρίως με το ταίρι σου, αλλά και με τους γύρω σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια τον ρεαλισμό σας, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε μια πολύ συγκρατημένη στάση, αποφεύγοντας παράτολμες συναισθηματικές πράξεις και παρορμητικές ενέργειες. Έντονο ενδιαφέρον θα δείξετε σε πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει με την επιθυμία να γίνει σταθερή σχέση μεταξύ σας. Αξιοποιήστε τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν, ανταποκριθείτε με θερμότητα στις εξομολογήσεις που θα ακούσετε, ανοίγεται πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

Ζυγός

Η συντροφικότητα είναι αυτό που θα σου φέρει η σημερινή μέρα. Νοιώθεις έντονα τον αλτρουισμό για τους φίλους σου, θέλεις να τους είσαι χρήσιμος/η και ωφέλιμος/η, και το κάνεις απόλυτα επιτυχημένα. Η εγκυρότητα της γνώμης και των συμβουλών σου, σε κάνει να τις αποζητούν οι φίλοι σου, γι’ αυτό γίνεσαι ιδιαιτέρα δημοφιλής μέσα σε ομάδες συλλόγους, διάφορα σύνολα, όπου δραστηριοποιείσαι, προσφέρεις στις κοινές επιδιώξεις του συνόλου. Αυτό αν το κάνεις από κοινού με το ταίρι σου θα σας φέρουν πιο κοντά οι κοινές δραστηριότητες. Αν πάλι είσαι μόνος/η αυτές σου υπόσχονται ότι θα βρεις κάτι νέο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα δείτε την προσωπική σας ζωή με πιο σοβαρό μάτι, ένα τυχαίο συμβάν θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αναθεωρήσετε σχετικά με την μελλοντική πορεία που θέλετε να έχετε. Για εσάς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση, θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα σας ανοίξει την προοπτική σταθερού δεσμού. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε δυναμικά και ώριμα, οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές.

Σκορπιός

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σε βάζει σε σκέψεις, για το τι πρέπει να αποφασίσεις και το ποιά θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Αυτός ο σημαντικός προβληματισμός, πρέπει να βρει την καλλίτερη κατά το δυνατόν λύση, με νηφαλιότητα, λογική και σωστή εκτίμηση της κατάστασης. Η ανάγκη σου να καταλήξεις στην σωστότερη απόφαση, ρίχνει πίσω σε δεύτερο ρόλο τα αισθηματικά σου και το ταίρι σου, όπως είναι φυσικό επακόλουθο για σένα, αλλά κάνε και καμιά παραχώρηση! Τεράστια πτώση τιμής!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, εσείς που είστε σε δεσμό, σοβαρές συζητήσεις θα ανοίξετε με το ταίρι σας, θα γίνουν κουβέντες σχετικά με την μελλοντική σας πορεία, αυτά που θα ακούσετε θα σας ικανοποιήσουν. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε διάθεση τολμηρή και αποκαλυπτική, θα το προσεγγίσετε το γοητευτικό πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, κάτι ευχάριστο θα σας περιμένει σε ανυποψίαστο χρόνο και χώρο.

Τοξότης

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να επιδιώξεις κάποια απόδραση από καθημερινότητα και εργασία. Κάτι τέτοιο είναι μέσα στην νοοτροπία και τις συνήθειες σου, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις την ικανότητα να το υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα. Πάρε το ταίρι σου αν έχεις, (αν όχι μην χολοσκάς κάτι θα βρεθεί όπου και να πας), δικτυώσου με φίλους και ξεκίνα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βάλετε σκέψεις και στόχους σε τάξη. Οι ενδοσκοπήσεις σας θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις, τώρα θα αλλάξετε γνώμη και κάποια πράγματα και τακτική συμπεριφοράς για κάποια άλλα. Τόσο για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, όσο και για εσάς τους ελεύθερους ή μοναχικούς, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, θα υπάρξουν συμβάντα που θα ανοίξουν νέο και διαφορετικό ορίζοντα στην προσωπική σας ζωή. Σας συμβουλεύω σήμερα να μην απορρίψετε καμία απ τις προστάσεις που θα λάβετε.

Αιγόκερως

Σήμερα φορτίζεσαι ακόμα πιο πολύ από το κανονικό, γίνεσαι απόλυτος/η σε ότι αφορά τις επιθυμίες σου για το πώς θα πετύχεις τους στόχους σου στα συνηθισμένα φλέγοντα ζητήματα, οικονομικά και αισθηματικά. Ο τρόπος που θα διεκδικήσεις τα θέλω σου, λογω της απολυτότητας και της ορμής σου, στα οικονομικά και επαγγελματικά, μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις, οπότε θα πρέπει, για να υπάρξει συνεννόηση και να πετύχεις, ρίξε λίγο τους τόνους. Σε ότι αφορά τα αισθηματικά, κράτησε την διάθεση σου στο Ζενίθ και φρόντισε να περάσετε καλά με το ταίρι σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δυναμισμό και υπευθυνότητα θα έχουν οι πράξεις σας, σοβαρές και δεσμευτικές θα είναι οι βλέψεις σας. Η ωριμότητα σας θα φέρει ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι προτάσεις σας θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενες και θα στοχεύουν στη μελλοντική εξέλιξη. Σήμερα δεν θα υπάρξει καμία δυσάρεστη αναστάτωση, απεναντίας μάλιστα θα λυθούν εμπόδια, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο απ τα παλιά.

Υδροχόος

Πολύ ανθρώπινη η συμπεριφορά σου σήμερα, κάτι που δεν σου είναι σπάνιο, καθώς πρώτη σου προτεραιότητα είναι, οι σχέσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο και οι συνεργασίες σου κυρίως να βασίζονται στο ενδιαφέρον σου για το τι θα έκανε τους συνεργάτες σου ευχαριστημένους. Με αυτό το πνεύμα όμως, της κατανοήσεως των άλλων, αν οδηγηθείς σε συμφωνίες, ίσως να αδικήσεις τον εαυτό σου, οπότε να αναβάλεις την απάντηση σου για όταν θα είσαι λιγότερο ευάλωτος συναισθηματικά. Σ’ αυτό σε στηρίζει το ταίρι σου στο οποίο οφείλεις να δίνεις την αγάπη σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση στόχων, κλείνουν υπέρ σας συζητήσεις, στις κουβέντες σας θα ειπωθούν υποσχέσεις που θα τηρηθούν. Επιτυχία θα έχει το ραντεβού σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα υπάρξουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις έντονων αισθημάτων. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας, μην άφησε την ευκαιρία να φύγει ανεκμετάλλευτη, προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού.

Ιχθύς

Στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών σε υποχρεώνει να κάνεις η αστρολογική όψη της ημέρας. Βρίσκεις ξαφνικά μπροστά σου, την ξεκούραση, τη διασκέδαση, όλες τις εκκρεμότητες, τις πεζές υποχρεώσεις που δεν μπορείς ούτε να παραλείψεις, ούτε καν να αναβάλλεις. Παρ’ τ’ απόφαση και στρώσου λοιπόν μια ώρα αρχύτερα, ξεμπέρδευε μ’ αυτές για να φύγει τουλάχιστον το άγχος από πάνω σου, μια και οι υποχρεώσεις σου σκότωσαν κάθε διάθεση για αισθηματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, περνάτε σε στάδιο που από μόνοι σας θα έχετε την ανάγκη να παραγκωνίσετε τις ονειροπολήσεις σας και να διεισδύσετε αποφασιστικά στην ρεαλιστική όψη των συναισθηματικών σας υποθέσεων. Θα αφήσετε τις ανασφάλειες, θα περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις, κατάληξη θα είναι η επιτυχία και όχι η απογοήτευση. Διεκδικήστε με αυτοπεποίθηση τις επιθυμίες σας και δεν θα χάσετε, η προσγειωμένη αποφασιστικότητα που θα σας διακατέχει θα φέρει δίπλα σας πρόσωπο που διεκδικείτε την προσοχή του εδώ και πολύ καιρό.

ΠΗΓΗ: https://www.zwdiasimera.gr/provlepseis/zwdia-shmera

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων